- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
kobe24 #22610 üzenetére
Akkor ott tényleg valami árulás van, változnia kellene az fps-nek felbontástól függően! Szerintem magasabban járatott procival megoldódik a gondod!
Remélem jön egy nálam okosabb és megfejti a problémádat!Víz??? Ebben az esetben gondolom elmerültél a tuningban, majd én kérek tőled tippeket!!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz
kobe24 #22608 üzenetére
Nem írtad, hogy az E8200 mennyivel hasít. Véleményem szerint ezzel a videokártyával 4-ig proci limited van, tehát minden proci húzás fps növekedéssel jár. De azért csak óvatosan!
A felbontást és az élsimításról sem írtál, bár ha low graffot emlegetsz, az nálam 600x480!
Szerintem ha 1024 x 786 on 2x -es élsimítással játszol, olyan 3.4 GHz-en rángatott procival, akkor meg kellene lennie a fix 250 fps-nek.
De az OC az relatív, függ a hűtésedtől, az alaplaptól... ebben nem merek tanácsot adni!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz
kobe24 #22606 üzenetére
Szia!
Ha kitöltöd a cuccaid részt, akkor farzsebből tudnék / tudnánk válaszolni, így lehetetlen. Miközben "ugrál" a jobb felső sarokban az fps eléri a 250-et?
Ha már minden grafikai beállítást low-ra raktál és néha eléri, akkor ellent kell mondani neked, nem alkalmas a géped a fix 250 fps alkalmazására.
Ha nem éri el a 250-et, de szerinted tudnia kellene, akkor az optionsban a v-sync-et kapcsold ki, a konzolba írd be /cg_maxfps 250 (de ez a szám 0 - 1000 között bármi lehet).Mellétéve: Rengeteget nem nyersz a 250-es fpsel. Egy picit simább, gördülékenyebb a játék. Leheletnyivel jobban beadja a találatokat és egy - egy esetben könnyeb felugrani bizonyos helyekre. Szvsz nem adnám oda a játékélményemet (min. graf. beállítás) magasabb fps-ért.
1024 x 768-ban 2x élsimítás mellett volt fix 250 Fps-em. Monitort váltottam. Ezeken a crt-s beállításokon csúnyának tartottam a Cod4-et a 19es Samsung lcd-men. Fel 1280 x 1024-be, 4x élsimítás és már a max 125 fps sincs meg minden esetben, pláne ha befüstölök magam elé!De így legalább tetszik a játék!
-
törölt tag
válasz
kobe24 #21590 üzenetére
Az elég gyengécske múvi. Ezt nézd meg ! : VAE VICTIS - Veni, Vidi, Vici
-
SystemRoot
őstag
válasz
kobe24 #21221 üzenetére
izé, igen arra gondoltam.
fps meter mit mutat mennyire esik le ilyenkor az fps-ed? amúgy azon a konfigon mindent maxra téve is totál stabilnak kéne lennie a 60fpsnek, még füstben is.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz
kobe24 #21219 üzenetére
akkor is kevés a 60fps. sztem be van kapcsolva nálad a vertycal sync, vagy pedig a temporal AA.
Ezt a kettőt ellenőrizd. a füst bár szánalmasan ronda a játékban, nevetséges módon még teljesítmény zabáló is. de nem kéne beakadnia nálad.[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest