- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
válasz
Sirandrish #21030 üzenetére
Én tegnap bizniszeltem 1 hd 3850 ultimate-t...cseréltem, meg ráfizettem 1 kicsit (3650+lóvé)...Így kb. 14e-be voot'...Gari is van rajt' még 1 év, és full dobozos, minden kütyüjével, Én egy zacsis oem hd3650-t adtam cserébe...
Fel is toltam a cod4 grafikáját 1280x1024be, és mindent 'on', és gyönyörködtem a látványban...Az fps-t nem is figyeltem, de nem szaggatott be 1szer sem...
A kari mondjuk fűtött rendesen fél óra hentelés után, de állítólag ezek a karik bírják...
Tényleg hány fok számít már soknak
Nekem a cod4ből való kilépés után a gpuz 68-72 fokot mutatott, de 1-2 perc múlva már 35 fok volt...
bera
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #21030 üzenetére
Új vagy használt? Garis 3860 256 16-16,5 (sok garival) és elég. Ha meg tuningolja is az ember még sok is.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest