- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish #6368 üzenetére
Azt mondta nekem, hogy egyszer se szóltatok neki.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish #6374 üzenetére
Fincsinek tűnik, amint lesz üres slot benézek
. Egyébként mér csak 12slotos?
-
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpeter07 #6388 üzenetére
én már mindjárt elalszom olyan szinten umatkozom...ha több nemsi de 1-2 emebr azért mindig van max 30perc kihagyással de most néhány órája üres...azthiszem megyek fürödni mert tényleg elalszom...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6386 üzenetére
most tanultam fizikát, majd később én is megyek
-
Sirandrish
legenda
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Sirandrish #6384 üzenetére
Alap.
Helyzet felmérés + fegyomelegítés
Később mégegy parti? -
Sirandrish
legenda
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Sirandrish #6382 üzenetére
Jaja! Nagyon nagy volt!
Elején kicsit szarul inditottunk!de aztán felhoztuk
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
váá mekkora party volt
SD-ztünk..4-1 ről 5-5re aztán fej fej melett..9-9nél mi támadtunk..leraktam a pukit (bog-on) a konténeren kivül...mindenkit kinyirtak és a védő csapat bent kereste...maradt vagy 8-10sec elkezdték szedni és vagy fél centi volt még mikor felrobbant...huude állatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish #6379 üzenetére
hát te így, de sokan nem.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpeter07 #6375 üzenetére
de a markolata az nem fekete
jó megvan
köszi azt a gigászi helpetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vzsolo2225
tag
Engem múltkor úgy öltek meg, hogy átlógott a rajtam lévő táska vagy mi, a konténer falán, és azt lőtték...
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish #6370 üzenetére
Végre az első ember aki nem /view taggel linkeli be.
Amúgy tegnap durvább volt az, amikor téged öltelek meg. A tested egyik fele a konténeren belülül volt, a miásik kívül.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6373 üzenetére
az a fekete
-
-
Sirandrish
legenda
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish #6366 üzenetére
Melyik ez a szeró?
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6370 üzenetére
összesel, fő a változatosság =)
-
fpeter07
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpeter07 #6367 üzenetére
így járt..te vagy a tanu rá hogy szóltam neki vagy 5ször..aztán kickeltem és miután visszajött mégegyszer szóltam..utánna viszlát...mégegyszer...így járt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6366 üzenetére
szegény smoky
-
Sirandrish
legenda
Nah megtörtént az első ( ha a sajátomat nem számolom
) Ideiglenes Bann a szeron..nem vagyok rá büszke csakazért szólok hogy van ám ilyen is ugyhogy ha kérek valakit valamire (persze nemojjjat
) azt legyenszives megtenni...főleg ha 5ször szólok és utánna még csak kickelem...
-
Sirandrish
legenda
Kar 97 nem? mst valahogy ez ugrik be
Soak: kemény a bőre
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem az ASE 2.6-os verzióját, beraktam a moddolt filtert, látom a szervereket, hozzá is tudok adni, szóval eddig oké, DE. Rányomok mondjuk 1 szerverre, kiiírja h waiting for slot to open és frissítget. Mondjuk fel is szabadul, indítja a játékot, de addigra kapom h server is full. Segond, Windows gomb, keresek mást, utána pedig hiába kattintok a szerverre, hiába van szabad slot, nem csinál semmit. Próbáltam már jobb klikk -> connect as player -rel is, de akkor se. Ha már fut a COD4, akkor nem hajlandó csatlakozni, de ha meg nem fut, akkor mire elindítja, tele a szerver :S
Nem tudja valaki mi okozhatja, hogy ha már el van indítva, akkor ASE-ból már nem tudok csatlakozni üres szerverre se?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
chungee
addikt
Hála neketek!!!! Kösziszépen!!!!!
-
dr.bubo
őstag
válasz
chungee #6358 üzenetére
A játék Miles mappájában nevezd át az mssmp3.asi fájlt mssmp3.bak-ra.
hopp lassu voltam
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Soak
veterán
válasz
Sirandrish #6355 üzenetére
En azon szoktam idegeskedni ,hogy stopping power perkel a barret nem öl egy lövésből, mikor valójában egy 2centis aknafedelet könnyüszerrel átvisz
-
chungee
addikt
S462 AMD Sempi 2600+ kevés a gémnek
kidobál ilyennel:
[link] -
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpeter07 #6354 üzenetére
jó ez ok de a heccsátra kicsit jobban reagálhatna...főleg 2 méterről
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6352 üzenetére
ha lábon lőnek kispisztollyal, akkor meg összeesik az ember és simán lelövik...
asszem olyan játékkal senki nem játszana -
Sirandrish
legenda
Szerora nem akar jönni valaki?
-
Sirandrish
legenda
jah..pont ma mentem szerora mikor csak Boci volt fennt aztán aztmondja lőjjem le mert elfogyott a tölténye...mondm jó...2 méterről Desertel fejbe kentem ésnem halt meg..2 lövés kellett neki
-
chungee
addikt
válasz
Sirandrish #6348 üzenetére
sztem, mert kevés neki.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
M@tt|-|3W #6344 üzenetére
nekem 54es lvl szált el mégis ujra tudtam kezdeni és most 55 vagyok..kitartás és meglesz ujra
-
chungee
addikt
HELP!!!
Akár single, akár multit indítom el, ez jön ki -
M@tt|-|3W
csendes tag
Basszus, újraraktam a gépem és sajna nincs meg a cfg :S valaki tudna egyet küldeni? De 35ös szinten voltam annál lejebbi nem kell, nagyon megköszönném!
Msnem: bathorimatyas@hotmail.com
-
Bencus88
nagyúr
Nyitottam topikot és sajnálom, hogy teliszemetelték az újoncok
Amint megjavulnak a topik újra élni fog és lehet a hsz-eket írni üdv jó fórumot
cod5[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
én a jó kis M1 Garandot hiányolom
60éves? már az se tini akkor
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok! Haverom felarakott a gépemre valami 1.3as patchet, azóta a punkbuster kivág mindenhonnan. Van valami megoldás?
http://shrimpland.hu
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #6335 üzenetére
lehet, hogy a II. vh-ban meg daralt az mp44, de szted semmit nem feljesztettek vele cirka 60 ev alatt?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #6335 üzenetére
mohaa-ban is daralt rendesen
viszont azota nem nagyon talalkoztam a jo oreg Bar-ral, pedig ott az volt az asz. moh-pa -ban volt, utott is rendesen
hüllő
-
Sirandrish
legenda
az mp44? az a cod2-ben daráló vlt...itt lett elcseszve de veszettül...pedig hogy vártam
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee #6332 üzenetére
bizoniccs ecsém hogy azt szerkesztettem...mod előtti kép esetleg?
csak offba tettem szerk alatt
[ Szerkesztve ]
-
szabozeee
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
szabozeee
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
nah jóvan lelehet szállni a térdkalácsomról
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
fpeter07 #6323 üzenetére
én vagyk a messiás akkor?
a térdem még vietnámban ugrott ki azóta olyanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6322 üzenetére
lehethogy először átlökött a korláton és utánna késelt le
szerk: az a térd elég érdekes, mi lett veled?[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6314 üzenetére
LOL már csak a kereszthiágyzik vagy lehet hogy a messiás lebeg ott
-
Sirandrish
legenda
válasz
Boci_83 #6321 üzenetére
persze de miután lekéseltél átlöktél a korláton..csunya Boci
-
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
igen..és sokat szoktam szórakzni mikor egyedül vagyk a Bloc pályán hogy a könzervdobozokat a fél pályán át lövöldözöm
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #6314 üzenetére
hat igen, szep ez a cod4. azon csodalkoztam elsore, hogy legnyomastol mozognak a dolgok + a hullak is. pl granyo. rendben van nagyon
hüllő
-
Sirandrish
legenda
Jahj majd el felejtettem...Bocival nyomtunk egy kis fész to fészt kispityuval meg késsel...aztán sikerült összehozni egy jézus hasonmást...nemtudm miért ő se látta pedig mutattam neki de nembaj...itt mindenki megnézheti
Szeintem nagyon jó
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6312 üzenetére
uh ez nagyon kellett
-
Sirandrish
legenda
a képminőség nem egyenlő a filmnek a minőségével...."oh megatron vigyázz mert jön ,,,brr,, Gigatron meg terratron"
-
Sirandrish
legenda
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #6306 üzenetére
nem tudom, hogy szeretem-e, meg nem lattam, azert nezem meg
720as HD-ben
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #6298 üzenetére
Double tap?
#6303: nekem ujabban az ak-47u jönbe, persze hangtompítóval, mert nem molyokat akarok irtani[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
milyen transformers?
hu te szereted? meg amugy az este hun van még?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
válasz
Sirandrish #6304 üzenetére
hollandiaban van a vas, itt csak vmi kis ize van.
estig bird mar ki, hazaerek, eszem, iszom, stb, megnezem transformerst, aztan jovok lonihüllő
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee #6301 üzenetére
én jelenleg az mp5öt használm..elég jó kis fegyo
sokan a p90re esküsznek de szvsz az nagyn rángat...Perkekből meg eddig is megvlt a végleges mert mindig jól voltak leirva
-
gyiku
nagyúr
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #6298 üzenetére
Melyik fegyó a legjobb?? Te mit ajánlasz?
A perkek laírása már szerepelt a fórumon csak sokan vitáztak hogy melyik mi, kialakult a végleges verzió??[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest