- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah jó de ha már ilyeneket mondanak hogy elrontod más szórakozását akkor gondolom nem 3/5ös statokkal futkározol..és ha ilyen 20/3as meg hasonlók akkor gondolom te is látod hogy nem egy súlycsoport a téma...nem baszogatásból mondom de ha ellenem is jön valaki akit pl 30bol 2szer ha lelövök vagyis le tudok lőni akkor persze nem csiterezem le de nekem is elmegy a kedvem az egész gametől...
És szerintem ha ti is játszanátok PUBon egy olyan "összeverődött" csapat ellen amiből mindenkit letudtok lőni de van egy olyan aki 25/2es stattal feszit plussz 1 a 4hez meccseket hoz le 5bol 4szer akkor szerintem te se vidáman fogod folytatni...
Nekem tök8 én szeretem az erős elleneket de amikor megmozdulni se tudok akkor az engem is irritál..és szerintem mindenkit, akárhogy tőle lehetne tanulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest