- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenght
csendes tag
válasz L!NK->Q3 #4743 üzenetére
Jo figy, én csak a véleményemet mondtam el, de lehet te ilyen kivételes emberke vagy( amugy én nemtudom játék után megmondani hogy hány %-a atalál , nah mind1) de ha átgondolod, ha jol csuszik az egérpad, és jo egered van, és megsziokod, akkor egyszerubb pontosan rántani mint gagyi egérpadon, és gagyi egérrel, de ha valakinek más a véleménye, én elfogadom Egyébként skill: Persze, tapasztalat is benne van, és helyzetfelismerés, de én már csak ezen belül mondtam, hogy pl ha megleped az elélenfelet, és már ugymond tapasztalt vagy, hogy mit csinál(hat) az ellenfél, akkor már elég jo skilled van (Amugy játszottam már olyan emberrel, aki tényleg angyon jól lőtt, de nagyon bután játszott, és ennek az ellenkezőével is, és szerintem az utóbbi jobb/hasznosabb.(s amugy szerintem a 400 dpi nagyon kevés, én 1500 dpi-vel játszottam, az nekem megfelelt)
[ Szerkesztve ]
Régi CoD-os srác
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest