-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
válasz
SZKEBE75 #12877 üzenetére
Minden alapon van és semmi hibaüzenet nincs. Azaz nem hinném, hogy az a 200mhz + amennyit húztam a procin okozna ilyet. Főleg nem, hogy más játékoknál nincs ilyen jellegű probléma. Így nehéz kitalálni, hogy mégis merre induljak el. Egyszerűen csak megáll és kidob az asztalra. Előtte egyáltalán nem akad, talán egy nagyon picit megreccen a spawnoknál.
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Van/volt itt bárkinek olyan problémája a játékkal, hogy minden előjel nélkül egyszer csak még áll a kép és crashel a program? Tudom, ez millió egy ok miatt lehed, ezért hogy szűkítsem a paramétereket:
Először azt hittem, hogy egy Windows reinstall biztosan segít majd, mert már úgy is régi volt. Nem segített.
Másodszor azt hittem, hogy azért van, mert csak 8 GB RAM volt a gépben, ami egyéb problémákat is okozott (akadozás, lassú betöltetlés, stb.), ez a tegnapi nap orvosoltam és most már 16 GB van benne (1600-as ddr 3 Corsair). Igaz, most már tökéletesen fut(na), de nem oldotta meg az eredeti problémát.
A gépem röviden: Asrock Z68 Extreme3 Gen3, i5 3570K 3.6-ra húzva, 16 GB ddr3, geforce gtx980 OC, 550w enermax táp.
Biztos, hogy elég a gépem a játékhoz, sok ismerősömnek ennél rosszabb konfiguráción is elfut enélkül a hiba nélkül.
Vga driver a legfrissebb.Előre is köszönök bármilyen jellegű segítséget.
Üdv,
Zan
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged