Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
Rinkasime
üzenetére
Habár szerencsére már rég túl vagyok ezeken, de nekem azért volt egyszerű megcsinálni ezeket mert alapból a játékstílusomból adja hogy miután kihúzom a fegyvert maximum szintre, a normál használat mellett az összes küldetést megcsinálom. Kivétel a 0 attachment-es, azt kellett mindig külön megcsinálni. Sokan a Mount-tal és a Longshot-al vannak problémával. Alapból szerintem rengeteg szituációban nagyon sokat segít a mount, úgyhogy nekem a játék része egyes szitukban hogy letámasztok, szóval ez sosem hiányzott. Longshot meg ha az ember nem csak shipment, shoothouse párost nyomja akkor az alap játékmenetben folyamatosan gyűlnek azok is.
(#19250) lowzor
Már az Uzi-nál is éreztem, hogy nálad nem stimmel valami, na de hogy a Famas?!
Szerintem rajtad kívül nincs ember ebben a játékban akinek tetszene, és tudná használni azt a borzadályt.
-
Linem
senior tag
válasz
Rinkasime
üzenetére
Fél óra alatt sehogy. Ha olyan módokkal játszol, ahol hetekig kell szenvedned 1 fegyver aranyozásával, mint ahogy én is, akkor a még hiányzó camo-t fél óra alatt megoldod a shipment meccseken. Nekem a gyengém volt a hipfire, esélyt sem adtak rá a saját játékmódom során. Most az M13 aranyozása folyik második napja, és már megint csak a hipfire nagy része, az attachment nélküli, a mounted killek maradtak. Már csak fél év és platina leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest