- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #28303 üzenetére
Ha jól értem a soraid, nagyon más Custom mecset keresni központi szerveren, vagy hogy én indítok/állítok be minden paramétert sajáton. A távoli szerver, és a helyi szerver közötti válaszidő különbségről nem is beszélve. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséged !
Máshogy teszem fel a kérdést, és másokhoz is szól:
Játszott valaki Local LAN -t ezzel a játékkal?, van benne elrejtve ilyen lehetőség más néven ?Előre is köszönöm!
-
pmheros
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #28301 üzenetére
Nem baj ha kell internet csatlakozás. A lényeg, hogy tudjak szervert indítani, amit csak a helyi lan -on belüliek látnak.
Jelenleg a CoD wwII őt játszuk így barátommal. Mindketten router -en lógva (aktív net kapcsolattal) Steam -ből indítjuk a játékunkat, majd a főmenű Local Lan -ban csinálok a laptopomon egy szervert, és a barátom ehhez kapcsolódik. Tehát net ott is van. A lényeg, hogy idegenek, vérprofi 10 évesek nem rombolják le az egónkat, illetve Lan -on az alacsony késleltetés áldásait is szeretjük élvezni. Ezt várnám a Modern Warfare 2019 -től is. Ez így működik ? (Tudom a Lan -ozás kihalóban lévő műfaj)
-
pmheros
őstag
Üdv!
Elolvastam az összefoglalót, használtam a keresőt, de nem találtam egyértelmű megerősítést. Van a (2019 -es) Call of Duty: Modern Warfare -ben Local Lan lehetőség Bot -okkal (PC) ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.: pmheros
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest