- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Remélem nem csalódsz benne. Nekem sok év MW2 multi után végre hozta azt a COD feelinget, ami miatt érdemes volt váltani, azóta csak ez megy, és bár próbáltam a CW -t (valamint a Vanguard is megy a gyűjteménybe), szerintem a (remélhetően) jövő évi MW részig ez marad a fő játék. A játékos bázis miatt nem izgulnék, az MW 2 -vel még 2018 -ban is remekül lehetett játszani...
#27361Linem: A legtöbb ismerősöm nálam is maradt MW vonalon, de ezzel együtt sem írnám le a BO vagy CW részeket, én pl azt is nagyon kedveltem, de tény, nagyon sokban különbözik. Egyetértünk, erősen egyéni ízlés kérdése, kinek melyik fekszik jobban, mind a játék stílus, mind a megjelenítés tekintetében.
#27355Laraxior: Yep, nekem is feltűnt, hogy ott lesz az hamarabb is, nincs akkora veszélyben a szezon.Addig is a Clash -ban lehet szépen ládákat (is) gyűjtögetni, szépen fizet, főleg a double XP -vel (Még ha a Plunder szintet nem is éri el),. Igaz, jóval több a fight a cuccért.
-
Linem
senior tag
Nagyon sokan játszanak még mindig. Én is TDM, vagy Shoot the ship meccseket játszom már második éve.
Egyébként a CW-ban kicsit más a multi. Speciel nálam a CW 10-ből 3 pontot ér. Természetesen mindenkinek más igényei vannak kinézetre és játékélmény szempontjából, de szerintem 50% áron sem éri meg a CW. Legalábbis az ismerősi köröm egyelőre maradt az MW multiban. -
Acheron
őstag
Az 50% -os leárazás jó belépő, ha egyébként a stílus tetszik - és ha jól értem, tetszik. A játékos bázis a mai napig nagy, a COD epizódok közül mindig is az MW név vitte a legtöbb játékost. Cirka 1k órám van már a multiban, nem tapasztalom, hogy szignifikánsan nőtt volna a várakozási idő a CW megjelenésével (bár egyértelműen sok játékos ment át az új részekre, de ez az MW -nek még jót is tett (szerintem). Napi szinten multizok (igaz, nem csak TDM), a lobby idő fél - egy perc, utóbbi a ritkább (érzésre mondom, stopperezze a rossebb
) Ami sokatmondó, hogy a HC mód is gyorsan talál meccset (anno az MW2 -ben ez a műfaj már teljesen kihalt, amikor sima core meccsek még vígan mentek)
Ha a BO sorozat tetszik jobban, lehet a CW lesz a te befutód - csatlakozom az előttem szólóhoz, ha lehet, próbáld ki.
Az SBMM -el mindkét játékban találkozol majd, ez biztosan nem volt az Ironsight -ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- További aktív témák...
- Komplett gép eladó Ryzen5 8400F
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest