Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
Kipróbáltam PC -n kontrollerrel tolni, a gyárilag engedélyezhető aim assist kb sz@rt sem ér, ugyanúgy célra kell tartanod (én nem érzékeltem különbséget), max átfutáskor lassít egy pillanatra. Mindezt egy kontrollerrel, ami szvsz nehezebben irányítható, mint egy egér - bill. Önmagában nem nevezném komoly előnynek.
Ha kiugró előnyként érzékeled, akkor nagy valószínűséggel a (#19936) kiserik által említett eszközbe (vagy hasonlóba - van pár) futottál bele, messze nem csak a recoil -ra használható, olvass utána a neten, ebben a fórumban is találsz róla pár linket - de pls, ne itt akard kitárgyalni, van topikja (vissza- és rákereshető).
Kezd bejönni ez az AN-94, még a végén barátok is lehetünk, a pontosságra még gyúrni kell, de HC -n eddig remekül lehetett darálni vele.
Mindeközben valamiféle perverziótól hajtva a maroklőfegyverekkel is elkezdtem szórakozni, a .50 GS kvázi pár headshot -ra áll az aranytól. Érdekes használni, aki szereti a pontlövőket, elég jól elboldogulhat vele rövid - középtávon. Épületen belül sokkal inkább preferálom a shotikat, a nagyobb szórás miatt jóval nagyobb eséllyel talál - de középtávon a pisztoly (és alighanem a revolver is) jóval pontosabb, őszintén, meglepően messzire lehet vele pontosan lőni jó beállítással. Nagyon kíváncsi leszek majd a burst -os Renettire, különösen akimbo -ban HC -n, vajon mennyiben hasonlítható az MW2 Glock 18 -ához?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Horgász topik
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest