Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AAntii

őstag

válasz H14 #19217 üzenetére

Nekem azért jobb a tapasztalatom, minden harmadik-negyedik körben olyanokkal dob össze, akik a maguk képességei szerint próbálják azt csinálni, amit kell. A felsorolt helyekről hasonló véleményem van, kivételesen jó csapat kell vagy az, hogy senki ne ugorjon oda, hogy militaryra érdemes legyen cash szempontjából ugrani, a magas tornyokra való ugrást pedig nem tudom hova tenni. Pénzt nem tudsz gyűjteni és ráadásul még arra sem jó, hogy összepakolj 10-15 killt, ha a szomszédos tetőkre lősz, akkor nagyon buta ellenfél kell ahhoz, hogy ne húzza fel egyik a másikat, ha pedig a liftet véded akkor előbb-utóbb megunják, hogy nem tudnak feljutni és pár kill után nem jár arra a madár sem.
    Mivel úgy indulok neki, hogy szeretnék nyerni, így egyedül nem ugrom le a jelenleg négyes csapatok ellen, de ha egyedül maradok, akkor általában már nem lépek ki. Egy olyan csapattal még ts vagy dc nélkül is klasszisokkal jobb ugrani ahol lehet számítani a többiekre, mind pénzgyűjtésben, mind arra, hogyha elcsendesült a terep abban bízni, hogy majd felhúznak.

Más: éjjel baromira nem érdemes rámenni a multiplayerre ha az ember nem akarja lefekvés előtt felcseszni magát a spanyol, portugál, skandináv vagy éppen belső szibériai ellenfelek és a saját viszonyodon az éppen aktuális szerverrel. Ma több meccsen volt olyan, hogy lőttem két-három mp-ig az ember, mire hajlandó volt összeesni. Jó ping, sebességek és 5 ms-os jitter mellett. Ha nem lennék körültekintő, akkor az én billentyűzetem is csuzda billentyűzetének sorsára jutott volna már többször is, ha nem megy a játék azt el tudom fogadni, de ha a rendes, ismert lokalizációjú dedikált szerverek 10 éves hiánya miatt szívok, akkor elszakad a cérna nálam is.

• Linem

senior tag

Mindig vannak újak mindenben. Én is újnak számítok a 2019-es game-ben, mert kicsit későn kezdtem el ráérni játékra a más dolgaim miatt, de ettől még a kezdetektől játszom COD és BF szériákkal. Szóval szerintem azért nincs értelme kilépni egy meccsről, mert másoknak a rangja alacsonyabb. Úgy meg főleg nincs, hogy mindenki elölről kezdi a rangját szezononként, és nem tudhatod, hogy előtte kimaxolt már 2-3 szezont. A meccs végi statisztikákat figyelve többségben a 155-ösök végeznek a végén, vagy középtájékon, és az alacsonyabbak az ügyesebbek. Engem is sokszor megaláznak.
    A másik, hogy szeretek olyanokkal csapatban lenni, akik nem vágják annyira a témát, mert nekem több marad. :DDD Utálom az olyan meccseket, amikor olyanokkal rak össze, akik learatnak előttem mindent, mire odaérek.

• Tsebacsi

nagyúr

Plundert egyedül kell csinálni, ha nincs ismerős, aki jön veled és értelmes. Fegyóhúzásra jó, meg tesztelni az adott loadout-ot. Illetve még pár mission teljesítésre alkalmas, többet nem szabad várni tőle.

Új hozzászólás Aktív témák