- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Pont ugyan ezek vannak goldban nálam is.
És nem is nagyon lesz több. Én szórakozni akarok és nem dolgozni! Olyan fegyverekkel jatszani amit nem kedvelek az inkabb szenvedés mint érdekes!
M13 a kedvenc. Azzal megyek és kész. Renetti mellette aztán ha összejön arra is a gold akkor jó, de külön nem fogok csak ezért erőszakosan topo killeket lőni! Ha pedig nagyon eredményorientált játékot akarok akkor M13/MP7 és hajrá :) -
s.bala31
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem az AX50-el az Euphrates bridge-en megy a legjobban (dom, hq, hp módban mert akkor legalább mozognak a játékosok). Busz roncsok közül szoktam vele campelni. Ground Warban elég sokan használják, a nagy map és foglalós játékmenet miatt ott biztos jól lehet vele haladni.
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Ground War-ban Port és Zhokov mapokon a legkönnyebb AX-50-el aprítani. Kempelni kell keményen. Porton akár az E alatti spawn-ról is lehet darálni, az egyik daruról. Úgy hallottam ez egy jó hely.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zhokovon pedig D-ről C és E felé. Vagy C emeletről B/D/A.Downtown alatt Tarvorskot érted? Na ott nem ajánlanám én sem. Sose megyek sniperrel ott.
---
Ground War neked nem fagy le kör végén amúgy? Játszhatatlan jelenleg nálam a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)