-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Azért jó sok épületre került segítség gyanánt kötélszerkezet, hogy könnyebben feljussunk. Pl a börtön is körbe lett rakva, fel lehet jutni minden oldalról.
-
Laraxior
titán
Ez az AN-94 szerintem elég hamar butítva lesz...
-
Laraxior
titán
Szerintem a stadionos kártyagyűjtögetés jutalma a juggernaut pakk, mert megint megjelent az ikon a stadion közepén plunderen, igaz az utolsó másodpercben
-
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer #19971 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer #19968 üzenetére
Már hogy kinek legyen éjszaka?
-
Laraxior
titán
Vacsorázzatok, fürödjetek meg.. nézzétek meg a híradót..
-
Laraxior
titán
válasz
zgospel #19960 üzenetére
sosem szabad leállni ott ahol nagyon sokan vannak. tuti, hogy elkapnak. Hiába szedsz le egyet, vagy kettőt, a végén úgyis szívás lesz.
Jelölgetés... mostanában nagy divat, hogy mindenki jelölget mindent, még azt se tudjuk ki a leader... Persze az sem oszt vagy szoroz nekik... nyomok egy "F"-et, akkor legyen már a góré... én meg csinálom a dolgom.
4ből, ha már 3 ember csinálja amit kell akkor azért be lehet kerülni egy top3-ba.
Csak hát így egy kicsit megugrott az összeglimit is a győzelemhez. Bőven 1M felett kell lenni, hogyha első akar lenni a csapat.Érdekes, mert ma sokat játszottam, de azóta se láttam többször ezt a Juggernautos ládát bedobni
Valaki találkozott vele plunderen? -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #19948 üzenetére
Az új Seasonnal jött új Blueprint, de nekem adta már be megint azt a Lonely Lagoon-ost amit már megszereztem az ezelőtti seasonba.
Asszem EBR-re adja a mostanit:
Bár ezzel a feladattal se találkoztam túl gyakran. Gyakorlatilag az új szezon óta kétszer. Többször találtam red cardot, mint ilyen feladatot.. -
Laraxior
titán
Plunderben dobnak le újabban Juggernaut pakkot
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #19892 üzenetére
Akkor belehúzok, mert azt még nem láttam -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #19779 üzenetére
Nekem sincsen meg se a Bruen, se az új sniper sem... minek.. ezeket se használom ki teljesen
-
Laraxior
titán
Ha 3 UAV-ot indítatok Warzone-ban, akkor beadja azt az Advanced UAV-ot, ami mindenkit kijelez hogy merre mozog
Nem tudom, hogy újítás-e, vagy más régóta működik a dolog. -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #19775 üzenetére
Lőttem valami csávóra, nem volt túl messze, gondoltam elég lesz... hallom a prüttyögést, még mindig mozog a csávó, a fegyverrel zoomolok, vagy hogy mondják ezt... Nem jön semmi belőle, mondom mi a rosseb van ezzel... Persze, tök üres volt a tár.
Másfél tár kellett a csórikámba.
Szóval ez volt az első incidensem, találkozásom az enemyvel... Maradtam a jól bevált, szégyen ám de hasznos futásnál -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #19771 üzenetére
Azzal futkározok most plunderben. Persze el kell kerülnöm vele mindenkit, különben otthagyom a fogam
-
Laraxior
titán
válasz
Khaosz55 #19758 üzenetére
Már 10 évvel ezelőtt be tudtam állítani úgy a JÁTÉK beállításaiban az egerem, hogy a Barrett-el is ment az automata lövés.
Nem kellett hozzá semmiféle külső program.
(Modern Warfare 2 multi) -
Laraxior
titán
Most komolyan megint idevágtak a jó népnek egy 20as táras meggymagköpőt?
Sok értelme nincsen, ha jól gondolom.Mindegy... felhúzom Plunderben, de kétlem, hogy valaha is használatban lesz...
-
Laraxior
titán
...és az új csávóval mi van? Mert amikor szedi össze az embereket a lobby, akkor olyan, mintha teleportálna a csórikám.... Kb az Xmenbe láttam ilyet.
-
Laraxior
titán
Nuketown is jöhet
-
Laraxior
titán
Hú, most azért jól teletömték a bunkereket mindenféle földi jóval.
-
Laraxior
titán
Visszakerültek a Red kártyák, lehet menni a bunkerekbe
-
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid #19624 üzenetére
Mutatja a térkép hogy hol megy
Elvileg északon indul, aztán, hogy meddig jut a végéig, azt nem tudom, de bazi nagy nyüzsgés van körülötte -
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #19605 üzenetére
Nem is ellentmondásképpen írtam.
Csak azért, hogy igazad van, a mostani ~60GB letöltés nem plusz, hanem nagyjából fájlcserék. Nem sok plusz megy hozzá. -
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #19603 üzenetére
Patch előtt:
"Battle.net mappa, MW2, MW2 remastered = 251GB. "Most: 260GB
-
Laraxior
titán
Dojcslandban 6MB a net
Szóval akkor megint pár napig nyugis lesz a Plunder, mert mindenki a Stadionba megy bohóckodni.
Mint amikor bejött a 11-es bunker. -
-
Laraxior
titán
Addig vegyen mindenki jegyet a stadionba, mert ha Penztaros Lorinc rateszi a kezet, akkor tripla aron lehet csak bejutni... Vagy az eletetek aran....
-
Laraxior
titán
válasz
sz.atesz89 #19406 üzenetére
Nekem volt ilyen régebben..aztán, hogy javították-e fene se tudja. -
Laraxior
titán
automata shotgun már sosem jön?
-
Laraxior
titán
Esetleg le is irhatjatok... Mobilrol vagyok, egyszerubb volna
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
MW2 multija is fut meg. Igaz csak a TDM resze.
Par honapja feltelepitettem steamrol, de valahogy odalett az osszes rangom, megszerzett fegyverem. Igy kezdhettem ujra. :D
Kar azert a jo kis AA12-ert, meg a G18 akimboert -
Laraxior
titán
PayPallal vettem, de látszik a második képen, hogy van összesen 1900CP-m.
Jött visszaigazoló e-mail is.
Hmmm, mondjuk érdekes, mert nekem összesen volt 700CP... most vettem 500at.
Az csak 1200, hogy lett abból 1900.Itt se kell többet vásárolni. Szoktam másik játékba ezt azt venni ingame...de ott egyszerre megjelenik.
-
Laraxior
titán
Hogyha ezt a mostani BattlePasst megveszem akkor ha jön az 5. akkor gondolom azt is meg kell vennem, nem jár automatikusan...
-
Laraxior
titán
válasz
Dragon3000 #18760 üzenetére
Semmi. update van megint, meg listafrissítés.
-
Laraxior
titán
Ha végigértem a Battlepasson, akkor nem adja meg azt a rikítózöld homokfutó skint?
Vagy még lvl155-ig is el kell menni? -
Laraxior
titán
Neha szoktam plunderen kikapcsolódni, nem foglalkozni a kuldetessel, csak kovalyogni, nezelodni.
Pont egy ilyen alkalom volt delelott. Downtown, a magas epulet. Parszor megfordultam benne, lifttel, lepcson. Ziher, hogy a csavo ugy volt az irodaban a kis elvalaszto panelek kozott, hogy ralatott mind a felvonora, mind arra aki a lépcsőről megy fel.
Aztan hagytam a francba, elmentem masfele.
Delutan megint toltam egy ilyen kovalygost. Mit ad az isten. Ugyanaz a csavo (Neonpotato) ugyanonnan...
Aztan amikor kimozdult egy zsak penzert akkor leapritottam...
Megfordult a fejemben, hogy ez orakon keresztul ott kummanthatott? -
Laraxior
titán
Hát nem tudom, hogy sikerült, de normális esetben azért elég derekas egy plunder kör, kb fél óra.
Hát épphogy földet értem, pedig nem landoltam túl messze, felvettem egy contractot, már jött is a chopper. Mondom mi a fene.Még be sem fejeztem a scavengert, pedig én aztán gyorsan eljutok egyik helyről a másikra, már jött az overtime.
-
Laraxior
titán
Nem nézte esetleg valaki, hogy a sok patch nem javított-e azon a helyzeten, hogy lehessen normális VGA órajelemelést engedélyezni? Bírná még bőven az órajeleket a 2070S-em, de ebben a játékban csak a felét tudom kb ráengedni, mert tolja a játék az anomáliákat.
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #18405 üzenetére
Minden oké a játékkal? Elég neki a 8 mag? Gondoltam, hogy letiltom a HT-t a CPUmnál, aztán feljebb tolom.
Nem, mintha szükség lenne rá, csak a kíváncsiság miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged