- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Másnak se megy a pH!?
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #20732 üzenetére
Hagyd a fa**ba ezt az ugrabugrát, ez nem Mirror'-s Edge
-
Laraxior
titán
Néha felmegyek multiba is, de ott hamar lezsibbad az agyam.
Plunderben érdemes a repülőgép vonalától jó messzire elvitorlázni, közben lehet nézni, hogy megy-e még arrafelé valaki, vagy nem kell számítani senkire.
Vannak most már a kóddal nyitható bunkerek, azokra érdemes koncentrálni, főleg a 10-esre. Ott elég sok láda van.
De ott van pl a központi bank, Downtownban, és mindegyik városrészen általában vannak kisebb bankok. Azokat érdemes meglátogatni.
Promenade East és West még jó hely. 1-1 bankkal, és sorban álló házakkal. Ergo jól lehet rejtőzködni.
Én nem is használok rejtő perket, helyette van két nagy fegyverem, az egyik távolra jó, a másik közelre. De jobban teszed, ha csak futsz, mert ugye a játékban vannak hibák, és olyan lövéseket is bead, amit nem kellene. Így ki tudod küszöbölni a hibát.
Ha sok pénzt akarsz gyűjteni akkor ládákat kell keresni, ha XP-t akkor contractokat.
..és igen, jobb ha mindenki másfelé kóvályog, sokkal többet lehet úgy gyűjteni, mint ha mind a 4 ember egy kupacban kóvályog. -
Laraxior
titán
Tehát akkor ma 7 és 8 között illene játékban lenni?
-
Laraxior
titán
válasz
SoulReaver #20577 üzenetére
16GB ramnál azért ha több minden van megnyitva, vagy huzamosabb ideje megy a gép, akkor bizony be kell zárni ezt azt
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20520 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20518 üzenetére
Kipróbáltam, bent a barlangban lehet vele reszelni, de amúgy semmire sem jó.
Az új módim a pajzs a hátamon... így biztonságosan szaladhatok az ellen előlAvg. Life 06m 50s
-
Laraxior
titán
Plunderbe visszakerültek a Self-Revive kitek
-
Laraxior
titán
...mint egy falat kenyér a szánkból...
-
Laraxior
titán
Úgy látom AA-12 most sem fog érkezni, vagy egy G18
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20367 üzenetére
Hát meg nem éppen Warzone-ra való... kicsit távolabb van az ellen, akkor ha észre is vett, olyan, mintha habszivaccsal hajigálnád, kb ennyiben ki is merül a tűz viszonzása
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20363 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #20361 üzenetére
Egész nap online leszek... ha nem basztatom a ramokat
Majd egyszer csak találok rá valami olyan beállítást ami megfelel nekem is, meg a Warzone-nakStabilitás teszt lefut, de ez a szar, simán kivág hibakóddal.
Mentem én is a Shoot-on, kihúztam az AN-94-et. El is tettem.
Most az ISO-val futkározok, már megvan rá az 50es tár, így azért lehet vele boldogulni, mondjuk 30m-en belül. -
Laraxior
titán
Elvileg ma már nem lesz új videokazetta ugye?
-
Laraxior
titán
válasz
shotika #20314 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen géped van, de azért ha, 16ról 32GB-ra bővítünk, ott azért sajnos mást is kell állítani. A memóriavezérlőt pl mindenképpen.
Én is most cseréltem 2x16GB 3200@CL16-ról 4x8GB 4000@CL19 ramokra. Már a második napja állítgatom, és még a 4000 közelében sem vagyok... a játék megy, de nem stabil. -
-
Laraxior
titán
1981 az új video...
-
Laraxior
titán
válasz
h_benjamin #20280 üzenetére
Vajon nokedlit tud-e szaggatni a pörkűtt mellé?
-
Laraxior
titán
válasz
BITBOYS #20239 üzenetére
Én egy kört játszottam a Warzone-al, utána megvettem, meg a kampányt is.
az elején amikor VGA-t cseréltem volt egy kis gikszer, mire rátaláltam arra az OC órajelre amit még elvisel a játék, mert arra eléggé érzékeny, a többi játék, tesztprogram magasabb órajeleket bír.
De azóta nem nagyon találkoztam anomáliával. -
Laraxior
titán
új video kinnt...
-
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #20196 üzenetére
A BF nem példa volt. Én arra vettem hardvereket.
De most is pl. lecseréltem a 32GB 3200-es ramot 16GB 4000-esre. De a Warzone alatt, ha kicsit több minden van megnyitva, akkor túlszalad. Már meg is rendeltem a másik 16GB-os kitet.
Meg nekem GTX1060 3GB VGAm volt. Aztán kipróbáltam a WZ-t, bejött, de az a VGA nem igazán erre lett kitalálva. Mivel még híre sem volt, hogy mikor jön az új nVidia széria, ezért vettem inkább egy 2070S-t. Ezzel már szépen fut...és gyakorlatilag bármilyen játékkal tolhatom, enni nem kérnek már.
-
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #20190 üzenetére
Van idő 1TB-os SSD-re gyűjteni
(#20193) GhostPetya: Ha belegondolsz, hogy mennyi időt töltesz a játékkal, és még mennyit fogsz, szerintem simán kifizetődő fejleszteni.
Én nem egyszer fejlesztettem hardvert Battlefieldre. Főleg a 3-nál meg a 4-nél. Benne is van mindegyikbe 1000h minimum. Úgy kiszámolod, hogy óránként mennyibe kerül, nem egy vészes összeg.
Amúgy már elég vicc árban mozognak az SSD-k. Elég neki a sima satás is, nem kell NVMe. -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20171 üzenetére
Tudom melyik, csak ezeknek nem tudom a helyeit, a bunkereknek meg igen
Azért jártam azokat végig... de akkor várok még -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20169 üzenetére
Megvárom amíg valami nagyobb koponya megtalálja
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20154 üzenetére
Én is pont most figyeltem, hogy az első két golyó sokkal gyorsabban megy ki belőle, mint a többi, mire beáll a sorozatlövés.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #20142 üzenetére
Csakhogy amit itt mutatnak bunkert az a Junkyardon van, legalábbis a kis map szerint én úgy látom.
A B5 körzetben (Lumber) is elvileg van egy amit a megadott kód nyit... namármost se bunkert nem találtam, így a kódot sem tudtam hova beütni.
Egyébként vagy a 2-es vagy a 3-as bunkerben vannak a videon
De megyek körbenézek ott is -
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #20124 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogyha lemodellezték a fegyvert, és gondolom a többi játékban is így csinálják, akkor miért van az hogy mindenhol tök más tulajdonságai vannak ugyanannak a fegyvernek. Mert pl ez az AN-94 volt a Battlefieldben is...
De egy sima AK47 sem igazán egyforma sehol. -
Laraxior
titán
Valaki bejutott már a Farmon levő házikónak a titkos helyére? Mindig ugyanaz a kód nyitja az ajtót, vagy teljesen random?
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20085 üzenetére
Annyit biztosan nem.
Ha nem veszed meg a seasont egy 1000-ért, akkor kb párszáz van ingyé' -
Laraxior
titán
Mennyi CP-t ad ingyen, ha nem veszem meg?
Eddig egy százast adott, ha adna még egyet, akkor elég lenne egy 500as pakkot venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest