- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fentebb is ezt írtam hogy de ,ez gond, hogy pénzért lehet venni és hogy remélem a 2024 es olimpiáig ezt rendszabályozzák és szerencsejátéknak minősítik több országban..Ezért írtam, hogy én is ezt írtam
A kindulási komment az volt amit Ghostpetya dobott be, hogy egy csomó cucc a ládákból véletlenszerűen potyog le és ez gusztustalan szerinte, én meg azt mondom, hogy aki sokat játszik sok boxot kap. nagyobb esélye van arra hogy megszerezze a jutalmakat, azaz honorálják valahol azt, hogy az ember beleöl 1000+ órát. Az mellett bejön, hogy ha egy egy nagy operationban eléred a célt, ( amihez szintén csak játszani kell vele,) akkor kapsz fegyvereket. Ezek olyan dolgok amikben semmi kivetnivalót nem találok, izgalmassá teszi a lootbox fogalmát és mivel ingyenesek ládák azért nincs tétje.....
tegnap este láttam valakinél egy új fegyót, ezt az íjpuskát( nem is tudtam , hogy van) hát ma ezt nyitottam. 2 lootboxom volt : -
Na igen.De én is ezt írtam feljebb. Ettől függetlenül pénz nélkül is előbb utóbb elérhető az ami pénzzel.A gond akkor van, ha valami kizárólag pénzért érhető el.
Ezért írtam a példámat, hogy anélkül is pár skinen kívül elérhető a fegyverek többsége előbb utóbb. De ez egyedül a BO 4 nél sikerül elérnem, BO3 ban nekem is van pár fegyver amit nem sikerült megkapnom az valóban gáz.... -
Na igen, de ez egy más gondolatkörhöz tartozik, és ezzel egyet is értek veled.
Sok cikk boncolgatta anno ezt a témát, magyaroknál is,[link]már amiben azt feszegetik, hogy a lootbox szerencsejáték e vagy sem. Ugye több helyen annak ítélték szerintem joggal.
Ez is valóban egy függőség, legfőképpen azok bánják és bántják, akik anno sok pénzt vagy úgy általában szoktak bele pénzt fektetni.
Ilyen emberkéknek, mint én akik soha nem költenek rá extrát, ez szerintem mellékes ezért is látjuk talán máshogy ezt a dolgot, mert te régebben költöttél ezekre pénzt ha jól tudom.BO 4 nekem is az első COD ahol eddig ingyen beesett minden,de ha egy egy fegyvert nem is kapok meg nem igazán zavar..Remélem valóban az olimpiai versenyszám behatárolásáig( 2024?) ezt törvényben fogják szabályozni, főleg hogy elég sok kiskorú tolja ezeket a játékokat.
-
mint írtam minden fegyver megvan anélkül, hogy egy fillért költöttem volna rá..
PK-tigaz, hogy egy lvl 300 extra boxbol kaptam,de megkaptam ez a lényeg.
contracksból esett GRAV, S6,Tigershark,Vendetta....ezeket ezek szerint nem kaptad meg?pedig az összes az nagy operationok végén unlockolodott ki lootbox nélkül, ha kimaxoltad...Minden mai tömegeket vonzó multiplayer játékban van lootbox, Kit érdekel, hogy szórja rám a tartalmakat? már a megjelenés előtt közölték a számokat, hogy akár mit tudom én hány évig kaphatod az új tartalmakat skineket matricákat satöbbi annyit tettek bele és terveznek beletenni. Ez hogy lehet negatívum továbbra sem értem, mert nem kötelező sem használni, sem kibontani akár egyetlen lootboxot sem, így is elég tetemes Skin/ fun/ camo /fegyvermennyiség közül választhatsz. Attól hogy te nem igényled például csillámpónis skint elég sokan menőztek vele még a BO magyar topijában is, mert fun volt.
BO4 szerintem az egyik legtartalmasabb és legjobb Multiplayer rész az utóbbi időkben remek zombi móddal és BO rendszerrel.
Naív azt gondolnotok, hogy az MW más lesz vagy komolyabb lesz. Nem lesz az. Ugyan az marad ez is, egy skin, csinosabb ruhában,kicsit más scorestreakekkel, de már most látszik az előzeteseken át hogy nem nyúlnak hozzá mélységeiben a játékhoz. -
ez nem egészen igaz, mert minden fegyvert elérhetővé tesznek/ tettek contracs level formában.
Egy fillért nem fizettem rá soha és az összes eddig behozott fegyver megvan, csupán azzal, hogy játszok a játékkal.Elöb utóbb mindegyiket elérhetővé teszik.
Egyébként múlt héten 40 ládát kaptam összesen esténként kb 1 óra játékkal.
Nincs benne semmi undorító, aki játszik vele sokat az megkapja a jutalmát aki meg ránéz hetente egyszer az meg nem, ennyi.ne keltsük már az értelmetlen flamet mert hülyeség azt felhozni negatívumnak hogy tele van matricákkal, Skinekkel, camokkal és nem potyog mindenkinek minden este egy új fegyver... -
A hangok nagyon eltaláltak, egész különlegesen szólnak a tárazások és a zárt térben a visszhangok. Szépek a tükröződések, Metallica ütött. Meglátjuk .
-
a mapok méretének nem sok köze van a grafikus motorhoz.
Napjaink egyik lekiforrottabb és legjobb motorja a Frostbite ami BF alatt dübörög. Szinte minden játékukat erre az enginere építik, ezért vissza jön jócskán az ára a fejlesztésnek. ( pl Battlefrontok. Battlefieldek, Mirrors edge, Mass Effect, PvZ , NFS,stb...)Míg az IW engine kizárólag COD.
Egyébként jelenleg 2 motort használnak a Black Ops alatt az IW engine egy módosított verziója megy. -
Olyat csináltam, de olyat... hogy előrendeltem
Nagyon kíváncsi leszek rá és örülök a crossplatformnak.
Nem semmi mert így azért kb 20 millió emberkét szólítanak meg a 3 platformra együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest