Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
Mindjárt az első találatra screenshoot
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah kipróbáltam a gamet,sztem nagyon jól sikerült,és kezdek belejönni(persze a sok kocka mindig csak hátulról talál meg)
de azért nem rossz játék! -
viktor82
őstag
Én minden nap 5szeróból 3olyanba dob ahol csaló van csak nyomok egy kilépést és ennyi,de hogy a steam nem tesz semmit?
Atombombához mennyi kill kell? -
AAntii
őstag
A nemzetiségére nem tértem ki, persze lehet magyar volt. A következő körben is volt egy kedves fiú, aki beadott egy hatos fejeses multikillt a többi 40 killje és 3 halála mellé, akit miután lelőttem még a szerverről is kirakott engem a varázsprogrammal. Így élünk mi mazochisták.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Köszi szépen a választ!

Screenshot
Nem tudom, ez mennyire tűnik jónak
Az elején TDM-eztem aztán haver meghívott Kill Confirmed-re és azóta csak azt toltam. Nagyon bejön. Plusz fun a tag-ek gyüjtése. -
Winne
nagyúr
Büdös patkány ez is, mint a többi magyar csaló, akikkel összedob ugyanígy. Nem kell itt a nemzeteket ócsárolni, hogy melyik csal és melyik nem, az összes gerinctelen ulow ratyi csal, ennyi. Azt sajnálom, hogy nincs senki ott mögötte, hogy jól nyakonverje ilyenkor, hogy szedje már össze magát...
-
AAntii
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Black opsnál számított valamit az aa a teljesítménynél? Én megmondom őszintén nem vettem észre különbséget, annyi biztos, hogy 2 magos géppel szinte kár volt belekezdeni, csak az ideg volt a random fps ingadozásokkal.
Ha csak a codot nyomod, akkor keress rá valamilyen hűtési megoldást, felesleges jobb kártyában gondolkodni szerintem, pláne, hogy amelyik kártya nem csak 10-20%-kal tud többet teljesítmény terén kb. kétszer annyiba kerül, mint manapság egy 4890. Vagy tegyél mellé még egy 4890-et és a vga mellett meg lesz oldva a lábad fűtése is, ha idén már nem is feltétlen lesz rá égető szükség, akkor jövőre.
Nesze neked freeweekend

http://kepfeltoltes.hu/120218/676737462012-02-18_00001_www.kepfeltoltes.hu_.jpgHa már ennyire nagylelkű az activison, hogy ki lehet próbálni a játékot, lehetne ugyanilyen nagylelkű azokkal is, akik esetleg megvették, hogy a freeweekendesek még véletlen se kerüljenek a huzamosabb ideje játszók lobbyjába, hanem szórakoztassák egymást a wh-k és aimbotok tetszőleges variációival, ne minket.
Biztos a kipróbálok 80%-a nem használ semmit, de még mindig jobb lenne csak x embernek szenvedni a gyökerektől, mint 8x-nyi embernek. -
SQX_Barto
addikt
Na (nekem) vége lett az MW3 ingyenes hétvégének

Csak délutánig tudtam havernáél digineten lenni, saját mobilneten meg felesleges lenne játszani (csak ellőném az adatforgalmi sávjaim)
Hogyan lehet játékban screenshot-ot csinálni?
Mert a sima Print Screen-re csak feketeség lesz ...
29. szint, 6h 23min játék alatt
0,519-es K/D ratio
stb, stb.
Ha meglesz az új gépem, megveszem dobozosan
-
kribe
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Low-on az Intel HD 3000 is elviszi, annál pedig erősebb a kártya. Eszerint alacsony felbontáson tűrhető fps-eket produkál (igaz a tesztben mw2-vel tolják, de a két játék gépigénye nem nagyon tér el egymástól), a te kártyád ereje szerint pedig ezen táblázat szerint teljesítményben kb. félúton van a HD3000-es és a tesztben használt 5570-es között.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Azért low-on csak elviszi, nem? Jobb mint a semmi
Megtámogatom egy E8400-al 3,6-on, meg 4 giga rammal, csak vigye, leghamarabb holnap lesz hűtésem a 4890-re.busman üdv itt is.

4890 sem mai, de gyengének egyáltalán nem mondható darab. Mire érné meg lecserélni szerinted? Jobbára csak MW3-azni szoktam, max még 1-2 game néha-néha.
Inkább csak az idegesít, hogy most épp lenne időm játszani, és nem tudok a VGA miatt..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Passzív hűtésű 512MB-os ASUS 7600GS milyen beállításokkal vinné vajon a gamet? Sajna megdöglött a 4890-em hűtése, és amíg nem szerzek rá másikat, be kell érzem ezzel, itt van fenn a polcomon amolyan tartalék alkatrészként. Csak érdekelne, hogy megéri-e beszerelnem.

-
Ez a hétvége a csalásról szól. Szánalmas az IW meg az Activision.
-
Winne
nagyúr
válasz
Con Troll
üzenetére
A leesős és nyakkitörős killeket mindig annak adta az MW2 is már, aki belelőtt előtte nem sokkal, vagy fingott egyet mellette.

A last standes meg olyan, hogy belelősz, lefekszik és vár, hátha még elé fut valaki. Megunja és megnyomja a gonbot, hogy megmurdeljen és akkor számolja el a killt.
-
Con Troll
senior tag
Úgy érted, hogy kicsivel előtte belelőttem, last standes lett, ez után valaki lelőtte és nekem számolta a killt?
Theaterben megnéztem, hogy ő éppen akkor mit csinált, leugrott valahonnan és ebbe halt bele. Ezt a halált titulálta nekem a játék.
Még érthető is lenne, ha esetleg előtte hiteltem volna valamivel. De a halálakor és jóval előtte sem hiteli senki, nem lőnek rá, nem robban mellette granyó, stb, szóval "makk egészséges". -
Winne
nagyúr
-
csabi236
tag
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni!A mw3 multiplayer alatt "disc read error" hibával elég gyakran kilépeget.Valakinek valami ötlete?
-
@rglaaf
veterán
ajajajj free weekend akkor mi lesz itt
megyek akkor addig bf-ni van egy kölcsön accom 
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
mondjuk nekem mire lejön az majdnem 2 nap
xD -
LackoMester
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ez most csak ideig szól,vagy végleges?
Végleges
, hmmm...., nem
.
Free Weekend! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tegnap rápillantottam Steam-re,megnézem van-e valami ábra,erre látom letölthető ingyenesen a COD MW3 Multi??????
Ez most csak ideig szól,vagy végleges?
-
Con Troll
senior tag
Na sikerült elcsípnem egy "olyan" killt. A videóban I2AMBO Navy EOD néven futok, a piros biléta felvétele után látszik, hogy elvileg lelövöm Arkanhell-t. 0:14-nél normál sebességen, visszaugrás után, 0:27-nél pedig lassítva. A nevek csak a 720p aktiválása után látszanak, bár így sincs túl sok köze a 720p-hez. Nem tudom miért lett ilyen gyatra a minőség, ráadásul a videó meg is ismétlődik hang nélkül.

Mindegy, a lényeg rajta van. Nem lőttem, mégis öltem. Hogy lehet ez?
-
Sonja
nagyúr
Most játszottam életemben először CoD multit, és meg kell mondanom, hogy végülis tetszik.
Igaz, az nem, hogy állandóan egy sarokban valaki gubbaszt, és ennyi neki a játék.
Eltekintve ettől egész jó.
Még 80-as emberke ellen is volt esélyem, és 2x is megöltem! 
-
albert8
veterán
NA ma aztán szépeket lűttem
még egy QS double kill is összejött
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]Adta rendesen barettel
-
kribe
őstag
-
Wans
aktív tag
Köszönöm az esti game-et. A war a lengyelek ellen nagyon jól sikerült, nyertünk. Az ellenfél korrekt volt. A sok csaló után megváltás volt játszani.
Eszméletlen, hogy mennyire elszaporodtak. 
-
kribe
őstag
Most a shotgun trollkodásra mentem rá, meg akarom szerezni a Range-t és Damage-t hozzá, mert még egyszer sem sikerült. Ha jó lesz, következő prestige-en unlockolom is azonnal hogy hallgassam a sok sírást hogy 5-6. szinten már Strikerrel nyomom

Fraps-szal vettem fel a videót, 1920x1080 29.97 fps-szel, aztán a Sony Vegas Movie Studio HD-vel fűztem össze és rendereltem újra "Internet HD 720p 30fps" beállításokkal, így a sok gigányi nyers videóból egy 315mb-os file lett. A feltöltött videóim között van olyan is amit 1080p-ben raktam fel, azok még jobb minőségűek.
Ez pl. 1080p vagy ez még a Black Ops-ból.
-
kribe
őstag
Azért van előnye is a free hétvégének, sok a céltábla a shotinak

-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
DX van a linkben

-
Hogy tudok reportolni playert ha nincs ott a menüpont? Marha jó... egy hete nem voltam gépközelben, végre kockulnék első kör aimbotos arc... kicsit felhúzott... 2 nap cheat heaven következik.
-
csabi236
tag
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni!A mw3 multiplayer alatt "disc read error" hibával elég gyakran kilépeget.Valakinek valami ötlete?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motaba78
üzenetére
Nem.

Host nem csak privát játékban lehetsz. Ott nincs is értelme a programnak, mert úgyis csak azok vannak privát játékban, akiket te hívsz be, vagy le jelszavazod és kész.
Amikor indítod a játékot (játékmód választásról beszélek), akkor látod fent, hogy először 50-es pingnél jobbat keres, aztán 75-ösnél jobbat, majd 100-nál jobbat, végül ha semmit nem talált, akkor 125-nél jobbakat keres.
Akkor lehetsz host, ha jó gyors az Internet kapcsolatod és viszonylag gyorsan talál játékosokat. Ha 75-ös ping fölött talál csak, akkor nem valószínű, hogy te leszel a host.
Ha például 6-an vagytok partyban és 75-ösnél talál ellenfeleket, akkor mmég lehetsz host.
Remélem így már világos.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Akkor nézek egy Sonart.

-
SQX_Barto
addikt
Már a Single-nél is éreztem, hogy ez a játék zseniális (pedig alapban CSS fan vagyok)
De ez a Multi egyszerűen hihetetlen. Nem állnék most rosszul, már a steamemen figyelne...
Egy nagy kérdés:
Kérlek nyugtassatok meg, hogy az elért szinteket később be lehet varázsolni a megvett játékba valahogy?
Válaszokat előre is köszi! És UP ennek az eszméletlen játéknak!
-
Winne
nagyúr
Én használtam 5.1-es fülest is, használtam házimozierősítőt kétféle fejhallgatóval, Sennheiserrel és AKG-val is, usb-s headsetet is, és összegezve ott tartok most, hogy a minőségi hangkártya jelent a legtöbbet.

A házimozierősítők többsége nem csinál igazi térhangot fejhallgatóra, szal játéknál mindenképpen maradj sztereóban szerintem.
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
mw3sa progiról tudtok valami leírást adni, mert megcsináltam de nem látok semmilyen játékost a programban, lehet valamit én nem állítok jól be
előre is köszi
-
Köszönöm a válaszod. Én is ezt tapasztalom amióta a házimozi erősítőt használom a Sennheiser fejhallgatómmal. Felkeveri a sztereo fülesre az 5.1 hangot. Vagy valami hasonló történik. Jobban érzékelek mindent a térben. Mert figyelem én is a hangokat. Eredményesebb is vagyok. Vajon mennyit dobna egy Zallman 5.1 füles? Mert van egy otthon, csak gyenge a hangereje a hangkártyán hajtva, ezért nem használom. Arra gondoltam, az erősítő hangfal kimenetén hajtanám meg. Dobna valamit szerinted az 5.1?
-
v!ct0y
veterán
MEgérte ez a free weekendes cucc. Áldom az eget, hogy nem vettem meg!
Tegnap tudtam jártszani 2 kört amibe nem volt csaló. Azóta folyamatosan csalnak! -
Winne
nagyúr
Más: aki szokott feltenni videókat a youtubera attól kérdezem, azt hogy lehetne megoldani, hogy a videó minőségét ne butítsa le amikor feltöltöm? Hiába töltök fel akár egy blurayből kivágott jelenetet, azt is tömöríti, vagy nem tudom, de bekockásodik és fosul néz ki.
-
Winne
nagyúr
Köszi.
Nem válogattam, ez csak egy kiragadott videó, csak ki akartam próbálni milyen.A hang miatt tudom, hogy merre vannak, rengeteget elárul. Jó hangkártya és jó fejhallgató teszi, figyelni kell nagyon, hogy honnan jön a hang és hogy milyen talajon megy az ember. Szerintem ha a hangra figyelsz nagyon fejhallgatóval, és nézed a radart, akkor már csak a jó fegyver kell és a reflexed fejlesztése, mert ez a játék már arról szól. Kempelni nem érdemes, nem lehet vele érvényesülni hosszú távon, inkább fuss, figyelj és mozgasd gyorsan az egeret.
Ha konkrét kérdésed van, én szívesen válaszolok, ha tudok.

-
Jó kis videó. Ne értsd félre a kérdésem, nem csalózni akarlak. Hogy csinálod hogy többször pont arra vetted az irányt ahol az ellenség lapult és mozgott? 2. 3. kill például, és van még pár. Nem látszanak a UAV-ben sem. Jó füles stb.? Mert pontos vagy, jó a reflexed, de a kis titkot próbálom kihúzni belőled.
Mert ugye a jobbaktól csak tanulni tud az ember, ha hagyják.
Tudom ilyen dolgokat nehéz megtudni, mert senki nem osztja meg de hátha. Már rég óta foglalkoztat, hogyan lehetne egy két taktikát elsajátítani megtudni valahogy. Esetleg másoknak nincsenek jó tanácsaik amit lehetne hasznosítani? Olyan hely, beállítás, stb. amivel hatékonyabb lehetek, és esetleg nem ismerem vagy gondolom hogy jó lehet. Vagy naiv vagyok kérdésemmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért nem rossz játék!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megyek akkor addig bf-ni van egy kölcsön accom
, hmmm...., nem

Igaz, az nem, hogy állandóan egy sarokban valaki gubbaszt, és ennyi neki a játék.
de ugyan ott keresd ahol eddig volt és meg lesz!