- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Dare2Live #48 üzenetére
nekem a tabletem kézírás felismerése nem elég jó.
a telefonomon sose próbáltam diktálni.
a tecsőt szoktam nézni generált feliratokkal, angolul se beszél még elég jól.
szerintem azzal, hogy a telekom behozta Vandát, a forradalom lezajlott, attól kezdve már csak inkrementális fejlődés lesz, forradalom nem. -
bambano
titán
válasz
Dare2Live #44 üzenetére
az ai jelenleg nem képes rendesen élő magyar beszédet értelmezni. a telekom próbálkozik vele, de halott ötlet.
egyébként ha nem kell, hogy a mesterséges intelligencia értelmes legyen, akkor micsoda?
"Engem nagyon meglepne ha a köv 10évben a call center vonalon ne söpörne végig az AI forradalom.": szerintem pont call center vonalon nem lesz itt már semmi forradalom. túl vagyunk rajta. lezajlott.
-
bambano
titán
"Ilyen vagy olyan okból sokan hiszik, hogy ez belátható időn belül nem lesz igazán intelligens.": például azért nem (lesz) intelligens, mert nem tudunk elég lóerőt rakni alá. egy-két százezer processzorból álló cluster az semmi. majd másfél milliárdnál nézzük meg újra. négy nagyságrendnyi különbség.
-
bambano
titán
"az USA elnökének pisilési szokásai hogy jönnek ide": nagyon egyszerű: akkor várhatnánk el, hogy az ai-t megfelelő módon kezelik törvényalkotói, szabályozói oldalról, ha a döntéshozók értenek hozzá. jelenleg az usa elnöke egy demenciában szenvedő vén trotty, akitől annyit sem tudunk elvárni, hogy ne beszéljen hülyeségeket egy előre megírt beszéd alapján. és nagyon úgy tűnik, hogy egy bűnözővel kell összemérje magát a következő ciklusért. parádés választási lehetőségek.
ahhoz, hogy az emberiségnek esélye legyen túlélni (és most nem csak az ai miatt), az kellene, hogy szakmailag hozzáértő, normális vezetőik legyenek. most nincsenek, és nem is tűnik úgy, hogy lesz ilyenünk. következésképp azt jósolom, hogy az ai-t vadkapitalista (értsd: fillérb...szó) szempontok szerint fogják fejleszteni, használni még egy jó darabig, és nem fog születni megfelelő szabályozás rá. vagy ha születik is javaslat, kidobják, mert fehér férfi adta be.
-
bambano
titán
válasz
Baltazár123 #25 üzenetére
"Az meg megint egy erősen rózsaszínű álom, hogy majd a cégek az így elért profit nagy részét átadják a kormányoknak": az adózás nem álmodozás kérdése, a nav meg nem csillámpóni lovarda...
-
bambano
titán
jó lenne végre beletörődni a ténybe, hogy az ai nem intelligens. egy felturbózott szuper kereső. tehát csak azokra a kérdésekre tudja a választ (ha egyáltalán), amiket már valaki megválaszolt.
tehát ha az embereket kirúgják a munkahelyükről, akkor nem lesz olyan, aki először megválaszolja a kérdést, következésképp olyan sem lesz, aki másodikra, harmadikra, stb.ha az ai kiszorít mindenkit a munkaerőpiacról, akkor magát teszi tönkre.
azt meg, hogy milyenek a költségek, és éppen ki mit fizet meg, arra az usa éppen most döbben rá. majd meglátjuk, hogy ha egyszer sikerül nekik olyan elnököt megválasztani, aki egyszerre képes legalább önállóan pisilni és mellesleg nem bűnöző, akkor a kínába exportált munka vs. rozsdaövezetek című történetre milyen válaszokat fognak adni.
most olyan apróságokról nem is beszéltem, hogy az emberek szeretnek emberrel beszélni. komoly versenyelőny egy jól működő humán ügyfélszolgálat. de szívesen elbeszélgetek veled erről akkor, ha bele lehet nézni egy ai dekoltázsába
-
bambano
titán
-
bambano
titán
vagy ki kellene józanodni ebből az irreális ai imádatból, és rádöbbenni, hogy ez egy csúnya átverés.
"a cégeknek olcsóbb lesz az AI": a cégeknek akkor lesz olcsóbb az ai, ha nem fizetik ki a költségeket. ha a szabályozás hagyja, hogy a cégek a költségeiket indokolatlanul átterheljék másokra, akkor az ai olcsóbb lesz. egyébként meg nem. -
bambano
titán
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
harmadrészt pedig ha mesterségesen kiveszik az érzelmeket a hívásból, akkor a vezetés soha nem fog értesülni arról, hogy amit döntött, annak mi az eredménye.
ha dönt a vezetés valami marhaságot, és dühöngő üvöltő hívásokat kapnak, akkor megtudják, hogy marhaságot csináltak és esetleg változtatnak. ha ebből csak pár kisimított, lehiggasztott vélemény jut el, akkor marad a hülyeség. -
bambano
titán
az ügyfélszolgálatokkal folytatott minden beszélgetést rögzíteni kell fogyasztóvédelmi okokból annak érdekében, hogy ha egy kimondott szóból szerződés lesz, és azt valamelyik fél vitatja, akkor legyen mivel bizonyítani.
ha a hangfelvételt megmásítják, akkor ezen feladatának nem tesz eleget, mellette nem lesz másik, ami bizonyítana, tehát az ügyfélszolgálat nem fog teljesíteni egy fontos szabályt.
vagyis ez így törvénytelen.
-
bambano
titán
érdekes, hogy mostanában csak olyan ai megoldásokról hallok, olvasok, ami mind törvénytelen...
mint ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest