- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
guess.who #21 üzenetére
Azt látom hogy elvesztetted a fonalat :) Az r9000 egy mezei videokártya. Van egy All in wonder 128 pro-m, azzal szoktam digizni, pal felbontásban mpeg2-be, aszem 6Mbittel egy 1300-as duronnal akadás nélkül digizek (filmeket szoktam néha folvenni, tv-ből, vagy családi videókat, analóg kamerából.)
Szerintem divx-be nem menne röptében, mert ott már nem számít a theatre csip gyorsítása azt teljesen prociból kéne. -
Den
veterán
válasz
guess.who #15 üzenetére
Na akkor egyről beszélünk :P
Van egy aiw 128 pro-m és egy r9000-em is. Az aiw-n van a két speckó csati, a sok kis dróttal, amin kijön ill. bemegy két hang csatorna egy kompozit, egy svideo, és a kimeneten van egy rövid drót 3.5-ös jack-kel ez egy külső átkötő a hangkártyához (van belső is csak ahoz még nem találtam kábelt).
Az r9000-on van egy mini din és ahhoz adtak egy hosszú svideót, és egy rövid kábelt aminek a vége sárga rca.
Aktív témák
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest