- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
eloszor is, mindharmotoknak koszonom a gyors valaszt
a kerdesedre valaszolva pedig, az a helyzet, hogy fogalmam sincs, mit kellene visszaadnia
sajnos semminemu dokumentaciom nincs
a nagyobbik gond, hogy - bar elvileg hiba nelkul ter vissza az fgv - a count es a handleList pointer is erteke is 0, ugyhogy bar elorebb vagyok, mint eddig, sajnos tovabbra sem tudok elorebb jutnimindenesetre megegyszer koszonom a segitsegetek
-
rt06
veterán
Hi!
regen nem programoztam c-ben, akkor is csak annyit, amennyi az egyetemhez kellett, most viszont elemkerult nemi kod, es ennek megerteseben kernem a segitsegetek
adott egy ilyen az egyik .h file-ban
YW_ErrorType_T YWNATIVE_GetChannelList(U32 * uCount, U32** handleList);a YW_ErrorType_T az U32, az U32 pedig unsigned int (typedef U32 YW_ErrorType_T; typedef unsigned int U32;)
a kerdesem az lenne, hogy a fgv masodik parametere (**handleList) mi akar lenni? ahogy olvasgatom, a ** elvileg egy pointer-re mutato pointer, de ami engem zavar, hogy ez csak egy insugned int tipusu valtozora mutato pointer pointer-e lehet? vagyis ket int-et ad vissza az fgv, vagy azok ott lehetnek masok is? (az elso, az uCount az jo lenne int-nek, a masodik nem annyira - egy listat kellene valamilyen formaban visszaadnia, de nem tudom, milyen parameterekkel hivjam a fgv-t)
sajnos semminemu dokumentaciom nincs a fgv-hez
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest