- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Már az Oppo is kezdi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobilhasználat külföldön
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
hello, egy ujabb problemam lenne, a következő feladat megoldásában:
"Exercise 2-4. Write an alternative version of squeeze(s1,s2) that deletes each character in
s1 that matches any character in the string s2."Az én megoldásom a képen látható, viszont valamiért "segmentation fault" hibaüzenetet ír ha futtatom. valaki tudna esetleg segíteni, hogy kéne kijavítani?
-
klayton#1
tag
/bocsanat valamiert dupla lett, ezt toroltem
-
klayton#1
tag
sziasztok,
elegge kezdo szinten vagyok,csak rovid ideje ismerkedek a nyelvvel. szeretnek egy programot irni, ami a bevitt szoveget megforditja, viszont egy erdekes problemaval talalkoztam, nem tudom mi a hiba, lehet, hogy teljesen rossz logika szerint csinalom, ezert nagyon megkoszonnem, ha valaki segitene megoldani a problemammellekeltem ket kepet, az elso akkor keszult, amikor meg nem raktam bele a "megforditos" reszt, a masodik pedig utana. elore is koszonom a valaszokat!
1.:
2.:
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest