- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Magisk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizs
aktív tag
válasz
Domonkos #5940 üzenetére
Maga a tanár javasolta, hogy kérjek segítséget. Engedve van. Innentől valóban nem tartom csalásnak a dolgot. Egyébiránt segítséget kértem. Nem programozónak készülök! Te is kérsz segítséget, ha elromlik a vízvezeték, vagy más. Te sem mindig tartod be a KRESZ-t. Amikor enni kell adnom egy gyereknek egy olyan vizsga, ami kevésbé lényeges, de az kell elnézést kérek, de emberség is van.
Ha nem segítséget adsz kérlek ne sértegess, ha pedig úgy érzed ide ez nem illik kérlek töröld!
-
csizs
aktív tag
Talán szomorú. (Nem biztos, hogy a képességeim értékeled ezzel)
Ma pl: édesapám harmadik szívinfarktusa volt hajnal 4 felé. Én pl: annyi feladatot adtak 1 hétre, hogy az már elkészíthetetlen mennyiségű, de az is igaz, hogy a fel nem készítés miatt is kétségkívül ehhez a módszerhez folyamodtam. Talán ha nem értesz egyet töröld, de ez nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Ha egy gyerek nem eszik adsz neki enni, ha egy ember beteg segítesz. De ha egy családapa, aki dolgozik és nincs már ideje mindenre, esetleg egy ilyen családi tragédia is történik tudod megoldást keres.Ráadásul a nyelv Ansi C, ami mér elavult és két feladat megoldásért miért kellene megtanulnom egy egész nyelvet?
-
csizs
aktív tag
Keresek c programozásban jártas embert, aki két feladatot megoldana nekem. Juttatás ellenében is.
privátban jelentkezz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest