- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
buherton #6290 üzenetére
Teljesen más a programozási filozófiánk.
A goto esetleg hatékony, de semmiképpen nem egyszerűbb. Elég megérteni, hogy mikor mit csinál. Azért legyünk őszinték: sem a tömeges goto, sem az egymásba ágyazott if nem szép. De valahogy meg kell oldani egy adott feladatot.Komoly neveket említettél, de sztem. én is(csak én nem neveztem meg személyeket, csak azt amit alkottak).
Hiába írod le még egyszer az oop nyelvekre vonatkozó gondolataidat. Ettől függetlenül léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani. Attól függetlenül, hogy vannak olyan eszközei, amiket leírtál(azokkal sem lehet mindent megoldani). Erre írtam példának a Java-t, amiben nincs is goto, tehát ott eleve kizárt még a lehetősége is a használatának. Pl. C#-ban sztem. van goto, de sosem néztem meg, mert minek? Én semmiképp nem használom, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest