- Apple Watch
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton
üzenetére
Akkor nekem anno hulyeseget tanitottak... en ugy tudtam, hogy az i++ azt jelenti, hogy az adott sorban levo minden mas muvelet utan kell az i=i+1-et erteni, a ++i-nel meg ugyanezt az (ezen muvelettol megfosztott) sor ele. Ez siman eldontene a dolgot ebben az esetben is (azt ertem, hogy csak a ketszer i-nek ertekadasnal van gond, altalanos esetben igaz lesz). Igazabol nem is tudom elkepzelni, hogy mi az az indok, amiert a ford.pr-nak jobb ha nem tartja ezt ebben a spec. esetben is be, de biztos oka van.
Mas kerdes, hogy nem tunik amugy se jo gyakorlatnak semmi olyan kodsort leirni, ami nem ranezesre egyertelmu, hogy mit fog csinalni. Raadasul ez csak 2 sort von ossze egybe, nem egy nagy kaland kiirni, biztositani az elkepzeleseknek megfelelo sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple Watch
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- További aktív témák...
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest