Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- uleFone Power
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Remélem elhiszed, hogy a fenti hsz-t nem 2 sec alatt írtam meg.

Sztem nem a felfogásoddal van a gond, hanem hogy egyetemen b@sznak magyarázni. Nem véletlenül van középsuliban tanár, egyetemen előadó
szerk: kár, hogy itt a ph!-n nem lehet olyat csinálni mint egyes másik oldalakon, hogy a kódot autómatikusan színezni, esetleg hosszabb soroktól nem zuhanna szét az oldal. (amit tudtam javítottam, van pár komment sor ami nem fért ki egy részét átküldtem új sorba, de oda meg elfelejtettem //-t tenni, 1 még maradt benn)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő