Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magisk
- Garmin topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is konkrétan erre írtam, hanem hogy Karma megjegyezte, hogy már egy ideje ide jár kérdésekkel. Meg mellesleg mikor az ember tök ideg mert valami nem akar menni, akkor bizony simán lehet kérdés az is, hogy mi az a májkrém
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Egyébként ebből a szempontból igazad van. -
cucka
addikt
Dehogynem. Igazából az emberek jelentős része képtelen a legalapvetőbb színvonalon is megtanulni programozni. Az okokat nem tudom, nyilván bizonyos agyterületek fejlettségére lehet visszavezetni az egészet.
Ezt nem negatív beszólásnak szánom, mert mindenki tud mondani olyan, nem tanulható készségeken alapuló területet, amelynek elsajátítására képtelen lenne (pl. művészetek, nyelvérzék, matematika, stb.)Két érdekes cikk (főleg az első vág témába, illetve az ott linkelt "kutatás"):
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Blue Titanium 128GB (Akku 88%)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..