- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is konkrétan erre írtam, hanem hogy Karma megjegyezte, hogy már egy ideje ide jár kérdésekkel. Meg mellesleg mikor az ember tök ideg mert valami nem akar menni, akkor bizony simán lehet kérdés az is, hogy mi az a májkrém
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Egyébként ebből a szempontból igazad van. -
Egy kicsit cellpeti védelmében elmondanám, hogy vannak "érdekes" dolgok a mi egyetemünkön.. Én ugyan gépész szakra járok, de elképzelhetőnek tartom, hogy náluk sem jobb a helyzet. Konkrétan a tanárok fele szarik rá, hogy tanítani is kellene, követelni persze tudnak. A semmiből meg te sem tudod megtanulni. Abban egyetértünk, hogy a gyakorlás a legjobb tanulás, csak ahhoz legalább egyszer nem árt ha látod, hogy mit kell csinálnod, mert anélkül nehéz..
Az meg elmond valamit, hogy az infósok sorra jönnek át gépésznek.. én mondjuk pont a fordítottján gondolkodom, mert a gépészettől már hányni tudnék, és rohadtul nem érdekel az egész, nameg szép túlcsúszóként lassan a gatyám rámegy, hogy ha be akarom fejezni ezt a szart
Nade off vége..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Nade off vége..