- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is konkrétan erre írtam, hanem hogy Karma megjegyezte, hogy már egy ideje ide jár kérdésekkel. Meg mellesleg mikor az ember tök ideg mert valami nem akar menni, akkor bizony simán lehet kérdés az is, hogy mi az a májkrém
Bár nem tudom, hogy jelenleg mik a körülmények nála, de gyanítom nem jókedvéből írogat ide..
Egyébként ebből a szempontból igazad van. -
Egy kicsit cellpeti védelmében elmondanám, hogy vannak "érdekes" dolgok a mi egyetemünkön.. Én ugyan gépész szakra járok, de elképzelhetőnek tartom, hogy náluk sem jobb a helyzet. Konkrétan a tanárok fele szarik rá, hogy tanítani is kellene, követelni persze tudnak. A semmiből meg te sem tudod megtanulni. Abban egyetértünk, hogy a gyakorlás a legjobb tanulás, csak ahhoz legalább egyszer nem árt ha látod, hogy mit kell csinálnod, mert anélkül nehéz..
Az meg elmond valamit, hogy az infósok sorra jönnek át gépésznek.. én mondjuk pont a fordítottján gondolkodom, mert a gépészettől már hányni tudnék, és rohadtul nem érdekel az egész, nameg szép túlcsúszóként lassan a gatyám rámegy, hogy ha be akarom fejezni ezt a szartNade off vége..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged