- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
buherton
üzenetére
Ez a coding style vagy coding rules az NI LabWindows CVI-ban programozott GUI-s projekthez kell (rémisztően csak C-ben lehet használni ezt a GUI-s frameworköt). Én eddig a neten mindenhol azt olvasom és azt tanították nekem, hogy a globális változó egy nagy programban már szigorúan kerülendő (itt már nem 8 bites microcontroller a cél HW), jelenleg ahova kellene az már egy nagy program, tele káosszal már sajnos. Valamint ELTE IK C/C++ gyakorlaton instant évismétlés járt a go to és continue használatért, és értettem hogy miért, miután egyszer valaha valami tele go to-zott programot kellett debugolnom, és visszafejtenem. Fenntarthatatlan és karbantarthatatlan lesz a program tőle.
Az Ericsson-os codechekker az Windwos 10-en is életre kelthető? Ez a CVI fordító és IDE csak Windows 10-en megy, ebben megy a napi munka.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest