Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- 1 VII Japán
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hét évig frissül az új iQOO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hello mindenkinek.
Holnapra kéne nekem a következő C program. Állítólag pár perc alatt meglehet írni, de én egyszerűen nem tudok vele megbírkózni.Holnap zh lesz, ahhoz kéne. Nagyon fontos lenne, ha valaki megcsinálná nekem annak örörré hálás lennék.(annyit kérnék, hogyha valaki dolgozik vele az dobjon a fórumba 1 jelzést, hogy tudjam, hogy segít valaki)
A négy feladatot egybe kéne megcsinálni.
Feladatok:
1. Írni 1 függvényt, ami bekér egy max 20 karakteres stringet és visszatér a sztring karaktereinek összegével.
2. Max 20 karakter típúsú sztringet szintén bekér, visszatér minden páros indexű elem összegével.
3. Bekér 5 darab egész számot. Megnézi az öttel oszthatók öszegét, visszatér ennek a négyzetével.
5. Bekér 2 darab egész számot. Ha a számok párosak visszatér velük, ha nem akkor kiírja, hogy nem páros.
A c fájlt a vicecity3213@freemail.hu e-mail címre várnám. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest