- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hello mindenkinek.
Holnapra kéne nekem a következő C program. Állítólag pár perc alatt meglehet írni, de én egyszerűen nem tudok vele megbírkózni.Holnap zh lesz, ahhoz kéne. Nagyon fontos lenne, ha valaki megcsinálná nekem annak örörré hálás lennék.(annyit kérnék, hogyha valaki dolgozik vele az dobjon a fórumba 1 jelzést, hogy tudjam, hogy segít valaki)
A négy feladatot egybe kéne megcsinálni.
Feladatok:
1. Írni 1 függvényt, ami bekér egy max 20 karakteres stringet és visszatér a sztring karaktereinek összegével.
2. Max 20 karakter típúsú sztringet szintén bekér, visszatér minden páros indexű elem összegével.
3. Bekér 5 darab egész számot. Megnézi az öttel oszthatók öszegét, visszatér ennek a négyzetével.
5. Bekér 2 darab egész számot. Ha a számok párosak visszatér velük, ha nem akkor kiírja, hogy nem páros.
A c fájlt a vicecity3213@freemail.hu e-mail címre várnám. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest