Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #544 üzenetére
Hello!
Semmi gond, én is találkoztam már beszólogató emberkékkel
Tény, hogy lehet szívni az stdin-nel, amíg az ember nem tudja, hogyan is működik az a fránya input buffer. Az a baj, hogy a gets-el akkor is szívhatsz, ha tisztában vagy a dolgok működésével - ugyanis semmilyen lehetőséged nincs biztosan elkerülni a túlcsordulást.
Azzal érvelsz, hogy a programozást oktató tanárok ezt nem tanítják. Ellopom az érvedet, és felhasználom
A tanárok pl. a gets veszélyeire sem hívják fel a figyelmet.
Azért nem tartom jó ötletnek a gets használatát példakódban, mert akkor a programozópalánta azt ismeri meg, azt fogja használni, pedig van biztonságos(abb) megoldás is. Persze ahhoz többet kell tanulnia, meg pötyögnie, de potenciális b0f-t nem szabad benthagyni egy programban. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Vallás
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parkside szerszám kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest