Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherton
    őstag

értem, ez kis könnyedséget adott most, remélem a java akkor jobban fog tetszeni. :)

Egyébként ti milyen nyelveket ajánlanátok? Mit érdemes tanulni? Tudom, hogy ez megint csak 1 nagyon szubjektív dolog, de pl. mi a véleményetek a c++ (bár úgy tudom ez nagyon expert programozóknak ajánlott csak), vagy a .net-ről?
    Azt tudom, hogy a java-t azért mondják relatív könnyűnek, mert OOP nyelv, de pl a .Net-ről nemtok semmit, meg a c++-ról is csak annyit, mint amit előbb leírtam (ergó semmit)

Amit írtál az mind OOP nyelv. Ha android, akkor Java. Ha windows phone, akkor .net, ha iPhone akkor objective C. A Java mellett szól, hogy mindenen fut, amin van Java virtuális gép, de lassú és sok memóriát igényel, és az Oracle-höz vagy kötve. A C++-ban teljes szabadság uralkodik, mert sem céghez, sem oprendszerhez, sem platformhoz nem vagy kötve, és annyira nem vészes. A .net alatt teljes zártság és kötöttség van. Viszont ha windowson kívül másra nem akarsz fejleszteni, akkor talán még ez a legjobb választás.

Új hozzászólás Aktív témák