Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jó, hát ilyen alapon a Z betű is a specifikációnak megfelelő bemenet, csak érvénytelen szavazatnak számít...
Akkor meg a votes tömböt jól túlindexelted, akkor már szét lehetne bontani...Mi van, Te is rászoktál a zöld fejre?
(nem kell ám rám haragudni azért, mert mertem szólni én is valamiért, ja, de nyilván csak abba lehet belekötni, amikor én írok meg egy részprogramot itt a topicban...)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akkor meg a votes tömböt jól túlindexelted, akkor már szét lehetne bontani...
(nem kell ám rám haragudni azért, mert mertem szólni én is valamiért, ja, de nyilván csak abba lehet belekötni, amikor én írok meg egy részprogramot itt a topicban...)