- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óriáskészülék, kis akksival
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Helló!
Szeretném, ha valaki megírna a következő feladatra egy programot. Jövő héten prog alapból CV vizsgám lesz, addig próbálom megérteni a feladatokat.
Paraméterei két karakter tömb. A függvény másolja át a második tömb karaktereit a helyköz és tabulátor karakterek kivételével az elsőbe. Visszatérési értéke az átmásolt karakterek száma.
Amit én csináltam:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>
main ()
{
int i;
char tomb1[i];
char tomb2[i];
printf ("\n\nKérek egy szót: ");
scanf ("%c",tomb1);
printf ("\n");
printf ("\n\nKérek egy szót: ");
scanf ("%c",tomb2);
printf ("\n");
for (i=0; i<strlen(tomb1); i++) {
printf("%c",tomb1[i]);
}
system ("PAUSE");
}Nah ez így nem jó, mert lefagy a program. Igaz a feladat nem írja, hogy töltsem fel a karakter tömböt, de gondoltam kipróbálom aztán kiíratom. Majd jöhetne a másolgatás és a kiíratás után megbizonyosodok, hogy tényleg mit hova másoltam. Ha kérhetem magyarázza el valaki ez hogy nézne ki.
Köszönöm!
Olvasgatom közben itt a hsz-eket. Igen elég siralmas. Sajnos nem volt túl sok programozói tudásom ennek ellenére prog infóra mentem végül mérnök infó helyett. Remélem sikerül ráéreznem és beletanulnom. Nálunk prog alapból a gyak órák semmit nem értek. Vannak, akik nem tanárnak születtek. Tanár elmondta a feladatot, gyerek elkezdte megoldani ha tudta. Majd végül leírta a megoldást a táblára aztán ment is tovább. Aki lemaradt az így járt. Előadások megértéséhez kellett volna egy alapos tudás. Nyáron foglalkozni akarok php-vel és weboldal készítéssel. Már vettem 2 könyvet Webszerkesztés stílusosan: HTMl és CSS , Bevezetés a php5 programozásba 1030 oldal asszem!
legalább alapos
Igyekszem behozni a lemaradásom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BIOS frissítés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest