- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Köszi a tippet, double-re átírva tökéletesen megy.. nemtudom, hogy nem vettem észre, pedig már régebben is többször szívtam ilyen double <-> int konverzióknál történő levágásos kerekítés miatt. Viszont akkor lenne még egy kérdése.. igaz ezzel még nem is próbálkoztam, csak úgy eszembe jutott, hogy ha beraknék még egy labdát akkor azt is el kéne intézni hogy ha a két labda ütközik akkor mi történjen.. nah mostugye ez már nem olyan egyszerű, mert itt akkor arra is figyelni kell hogy egymáshoz képest hogyan helyezkednek el a labdák, és akkor a szög is változik amiben tovább haladnak.. szal a matematikai alapok érdekelnének, ha le tudnád írni, hogyan kell az ilyet elméletben megoldani..
Aktív témák
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest