Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Lehet, hogy csak én nem találom, de ha 2010-es Visual Studióban új C++ projektet nyitok, akkor megcsinálja szépen az összes .h, .cpp, .ico állományt, ha elindítom, meg is jelenik egy üres ablak, menüvel, de nem látom sehol ezt formot, nem tudok rá vezérlőket tenni, mint Visual Basic-ben. (A toolbox azt mondja, hogy ,,There are no usable controls in this group (...)".)
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Kezdőként szeretnék tanácsot kérni: milyen fejlesztői környezetet ajánlanátok, ha Windows-ban (vagy valamilyen más ablakkezelős környezetben) szeretnék programozni (illetve először megtanulni).
Eddig Dev-C++-ban próbálkoztam (nem a régi Bloodshed-essel, hanem az újabb Orwell-el).
Korábban Visual Basic-et is használtam (na meg Pascal-t, de ez lényegtelen), ott a GUI tényleg nagyon kényelmes volt, az ember egérrel megtervezhette a form-ot, a GUI meg generálta hozzá a kódot. Létezik ilyen C++-hoz is? Vagy azonnal meg kell tanulni a Windows GUI programozását is? Ahhoz hol találni információt?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged