- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
Sziasztok.
A CodeBlocks-ban valahol/valahogy meglehet nézni a programozási tételeket, ha igen akkor hol?
Gondolom valahogy elő lehet hozni ha benne van "gyárilag" a min/max kiválasztás. -
HAX
tag
kingabo, WonderCSabo:
A pluginos módszer könnyebbnek bizonyult így már müködik köszönöm.
-
HAX
tag
bucsupeti:
Köszönöm!Jelenleg CodeBlocks-ot használok de valamiért nem ír kapcsos nyitózárójelet az Alt Gr+b billentyűkombinációra. Meg tudná valaki mondani, hogy mi lehet a probléma és hogyan lehet ezt működőképesre állítani? (Nem túl kellemes állandóan beillesztgetni...)
/** \brief
*
* \param
* \param
* \return
*
*/ <--ezeket írja nyitó kapcsos zárójel helyett. -
HAX
tag
Sziasztok!
Szeretnék nekivágni a C++ programozásnak de nagyon kezdő vagyok. Most egy nagyon kezdetleges játékot szeretnék csinálni amit előre meghatározott számokkal lehet "irányítani" (pl.: ha passzolni akarod a kört akkor nyomd meg az 1-es gombot->enter ). Körökre osztott stílusú valami lenne, de nem is ez a lényeg... ezzel szeretnék gyakorolni, a kérdésem arra irányulna ha más (fejlettebb) megoldásokat szeretnék megismerni menet közben (ami a lényege lenne az egésznek tulajdonképpen) akkor ezeket hol találhatom meg?
Most pl. egymásba ágyazott if utasításokkal oldom meg az alapját: ha megnyomja a felhasználó az 1-es gombot történjen "valami" mert ha a 2-es gombot nyomja meg "másvalami" történik. Viszont szerintem ennél van egyszerűbb módszer is, ez elég kezdetlegesnek tűnik (És ezt később fejleszteni pl.: egérrel irányítani az egészet, képeket beletenni,stb.). Szépen lassan szeretném gyakorlattal megismerni a jobb/összetettebb módszereket. Most nem igazán tudom hogyan kéne folytatni, új dolgokkal megismerkedni. Gondolom ha minden egyes új kódot, megoldást itt kérdeznék a falra másznátok.Ismertek olyan weboldalt, irományt, fórumot, stb ahonnan ezeket a számomra új dolgokat fellelhetem?
Mégvalami: Nem tematikusan szeretnék haladni (persze ha egyes dolgokhoz az szükségeltetik akkor nincs mit tenni), olvastam pár könyvet de nem érzem, hogy úgy rendesen haladnék. Inkább mindig kitalálnék valamit amit a projektembe beleteszek és ez alapján elmerülök a C++-ban. Egyébként nincs semmi programozói előismeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- India és az AI a McDonald's jövője?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest