Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Qt-val csinálnád?
-
daninet
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Igen, meg az első homingnál lehetne az időt mérni, mert ugye mindig máskor kapcsolom ki. Vannak elméleti ötleteim. Ezt egy arduinonál még lehet megoldanám, csak itt bőven meghaladja a képességeimet.
Azt is elfogadom válasznak, ha nem lehet ennyivel megoldani, valamiért azt várom picit lesz valaminegysoros akármi amit oda berakhatok és menni fog. De azt is elfogadom válasznak ha nincs ilyen. -
jattila48
aktív tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Amit a GetDesktopWindow visszaad, az csak egy window handle, nem struktúra pointer. Próbálkozz a
HWND kijelzo=GetDesktopWindow();
RECT rect;
GetWindowRect(kijelzo,&rect);kóddal.
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Már nagyjából sikerült megoldanom, mégpedig azzal, hogy a WM_CREATE-ből átraktam a program tetejére a változók létrehozását, illetve a képernyőméret lekérdezést az ablak létrehozása elé.
De még valahogy el kéne tüntetnem az ablak tetejéről a címsort vagy letiltani a felhasználó általi átméretezhetőségét.
Ebben tudtok segíteni nekem? -
Tomi_78
aktív tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Igen, azt is.
És ilyeneket ír ki: error: jump to case label [-fpermissive]
erre:
HWND kepernyo = GetDesktopWindow();
RECT kijelzo;
ablakszel = LOWORD(GetWindowRect ( kepernyo, &kijelzo ));
ablakmag = HIWORD(GetWindowRect ( kepernyo, &kijelzo )); -
Tomi_78
aktív tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ezt láttam már, de sajnos nem működik: a WM_RESIZE ágra ír ki valami hibát.
De most próbálkoztam így is:
HWND kijelzo=GetDesktopWindow();
ablakszel=kijelzo.right;
ablakmag=kijelzo.bottom;De ez sem jó: error: request for member 'right' in 'kijelzo', which is of pointer type 'HWND {aka HWND__*}' (maybe you meant to use '->' ?)|
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Próbálj meg belőni egy SSH Port Forwardingot a gdb szerver portjáta. SSH csak nyitva van...
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Meglett a megoldás.
c++ - variadic function template without formal parameters - Stack Overflow
Another way is turning the non-template function
finto a variadic template function which accepts zero or more template arguments (the otherfrequires one or more template arguments). Then to avoid ambiguity, SFINAE away this template function when the number of arguments is not zero. Well, a code is better than 1000 words:#include <type_traits>template <typename... Ts>typename std::enable_if<sizeof...(Ts) == 0>::type f() { }template <typename T, typename... Ts>void f(){// do something withTf<Ts...>();} -
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mit akarsz (pl. hogy miért van ott az x típus), de nekem kifejezetten gyanús, hogy azért nem akar összeállni neked ez a megoldás, mert meg akarod erőszakolni a nyelvet és valójában azt kellene csinálnod, hogy átgondold, hogy igazából mit akarsz és azt megoldani.
Szóval: igazából mit akarsz csinálni?

-
doc
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
nem biztos hogy jol ertem mire gondolsz, de nem a "variadic template" kell neked?
-
EQMontoya
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Es amikor a 4s-t mered, akkor mit ir ki?
-
EQMontoya
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Unixon merj, time paranccsal.
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem tudom, hogy mivel vagy hogyan méred, de így ránézésre a fordítás idejét is beleméred.
Az sem teljesen világos, hogy igazán mit akarsz mérni, de elég biztos vagyok abban, hogy nem ez a megfelelő módszer hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő