Hirdetés
- iPhone topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zuzu000
üzenetére
esetleg php is jó lehet kezdeni szerintem. c++nál két fokkal javanal egy fokkal egyszerűbb, nagyon hamar lehet vele eredményt elérni. mellesleg használható is.
régebben még basicet és pascalt szokták mondnai kezdőnyelvnek, de alapvetően nem tudom, hogy mennyit nyernél velük, pascalt már nem nagyon használ senki, basicban se vagyok annyira biztos (bár excelnél még lehet használatban van pár helyen).
docnak egyébként valahol igaza van, C++ nem biztos, hogy jó kezdő nyelvnek, annak ellenére, hogy pár éve aktívan próbálgatják sok helyen ilyen szerepben. mondjuk szerintem kezdeni még mindig a C++ a jobb (pl az embernek nem kell saját dinamikus adattárolót építenie), bár mindkettő problémás. mindkettővel kb az a baj, hogy ahhoz, hogy az ember megértse, pontosan mi is történik, nem árt valamennyire képben lenni architektúrában/digitális technikában. valamint hibázni is elég könnyű velük, memóriakezelés mindkettőnél eléggé problémás lehet. java valamennyit elfed a problémákból, php meg még annál is többet.
-
doc
nagyúr
válasz
zuzu000
üzenetére
a kerdes az, mit szeretnel?
ha egyszeruen csak megismerkedni a programozassal, akkor akar a JavaScript is jo valasztas lehet, ott gyorsan lathatod az eredmenyet annak amit csinalsz, es ha kesobb komolyabban akarsz foglalkozni a temaval, akkor a hasonlo szintaktika miatt konnyu lesz C/C++ fele is tovabblepni
vagy esetleg valami jatekfejlesztesre kitalalt nyelv, pl. BennuGD
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Futás, futópályák
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest