Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
mgoogyi
üzenetére
Leírtam, hogy miről van szó. Ha nem tudod mi az a szimbólum tábla, akkor azt most nem tudom teljes részletességgel elmagyarázni. Nem ismétléseket kell keresni benne, hanem hanem amikor a programszövegből új nevet olvas a szintaktikus elemző, meg kell állapítani, hogy előfordult-e már ilyen nevű szimbólum. Ezt vagy azért teszi, mert új nevet definiálunk (ekkor ellenőrizni kell, hogy a scope-ban szerepel-e már), vagy azért, mert hivatkozunk rá (ekkor ki kell keresni (nem csak a scope-ból), és a tárolt attribútumai szerint folytatni a fordítást). Leírtam, hogy miért kell az összes különböző típusú szimbólumnak egy táblázatban szerepelni. Mivel különböző típusúak, ezért nem lehet őket egységesen (polimorf módon sem) kezelni. Az, hogy a szimbólum tábla most vektor-e, map, vagy hash tábla, teljesen mindegy. Nekem bőven elég a vektor. A hangsúly a heterogén tároló használatán van.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Peugeot, Citroën topik
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest