- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy házit programozásból, linkelem is.
Feladat
aminosav.txt
bsa.txtszerk: visual studioban programozunk, C++ programnyelv.
Tudnátok adni ötleteket, hogy hogy kezdjek neki?
konkrétan az a bajom, hogy az aminosav txt-ből hogy tudnám valahogy rendezni vagy az adatokra konkrétan rákeresni. Gondolkoztam, hogy mivel minden sor \n végű így az alapján szét tudnám választani őket és tömbökbe rakni az egyes aminosavakat, innen talán már könnyebb lenne dolgozni velük. Ez lenne kb a 3.-ik feladatig.A 4. feladatban, meg kéne számolni a C, H, O, N, S betűket majd beszorozni egyenként az atomszámukkal gondolom? Bár nem értem azt a részt hogy az aminosavak összekapcsolódásakor kilép egy Hˇ2O molekula.
5.- Feladatban is mondjuk elkezdeném írni tömbbe a beolvasott adatokat, közben keresni kéne az Y vagy W vagy F betűket, és amint talált, egy új tömböt kezdenék? Ha ez megvan akkor a legnagyobb tömb lenne a megoldás, bár nem tudom hogy tudnám a láncban elfoglalt helyét így meghatározni.
6. Feladat. Itt is gyakorlatilag lehetne kezdeni úgy mint az ötösben, csak a keresésnél R majd A vagy R majd V -t talál akkor kezd új tömböt. Az első tömbben megszámolnám a C-betűket majd kiíratnám.
Kezdő vagyok, lehet sokkal egyszerűbben is meg lehetne oldani, nem tudom ezért is várnék némi ötletet ha tudtok! Határidőm December 8 reggel 8 óra a beadáshoz. Ha addig nem tudnám megoldani lehetne számítani valaki segítségére? Fontos lenne, akár egy évet is csúszhatok, ha nem lesz meg a tárgy sajnos...
Köszönöm mindenkinek előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest