Új hozzászólás Aktív témák
-
Aloki
tag
válasz
VladimirR #39 üzenetére
Az a baj, hogy a nagyképű taknyosok néha jól játszanak, én egy ilyen kisgyerek miatt hagytam abba az SC-t (4 év folyamatos játék után), miután 2x megvert olyan nevetségesen nagy szerencsével, hogy besokaltam kivettem az BW CD-t és darabokra törtem, jól esett
Ez volt 9 hónapja, az első napokban kemény elvonási tüneteim voltak, de hamar elmúltak és azóta boldog ember vagyok -
Aloki
tag
válasz
VladimirR #37 üzenetére
Már leírtam:
''Én a játékelvben látom a fő különbséget az sc és a w3 között, méghozzá abban hogy az egységek damage/hp arányát radikálisan megváltoztatták''
Ettől lett más a 2 játék (ami jó de nekem nagyon nem jött be a W3), szerintem ezért közelíted meg rosszul, mert különböző szempontok alapján hasonlítotad össze a 2 játékot, holott az összes különbséget a damage/hp változtatása hozta be. (kivéve a hősöket természetesen)
Felőlem játszhatunk akármelyik wcg mapon
Játszol a GameStar ligában? -
Aloki
tag
válasz
VladimirR #25 üzenetére
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot.
Én a játékelvben látom a fő különbséget az sc és a w3 között, méghozzá abban hogy az egységek damage/hp arányát radikálisan megváltoztatták, és ez magával hozott egy csomó dolgot (részben azokat amiket említettél).
De azt kikérem magamnak, hogy massolássá (az én kedvenc magyar szavam) alacsonyítsd a BW-t, igenis válogatott egységekre van szükség BW-ben az ellenfél taktikájának a függvényében.
(ha nem hiszed bebizonyítom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged