- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igen, leirtad, csak nem tudtam, hogy mire mondod, de mar igy vagom - nem ugy hasonlitottam ossze a ket jatekot, ahogy te gondolod, hanem leirtam, azokat az (jatekmodbeni) eltereseket, amiket az altalad is emlitett dmg/hp arany valtoztatas hozott magaval (bar ez csak nezopont kerdese
)
jo lesz az lt is, legfeljebb kikapok
ligaban nem jatszok, sot neten is keveset, max innen a ph-rol par emberrel
inkabb lan-os vagyok, sokkal jobb a hangulata
mondjuk szinte semmivel nem szeretek online, ismeretlen emberekkel jatszani - persze elozoleg megbeszelve mas, de nehany nagykepu kis taknyos iszonyatosan fel tud huzni olyakor (multkor volt eg ysrac, ott verte magat, hogy igy ger top20, ugy ger top20, ahho kepest nem gyoztem megmenteni a segget- pedig meg csak jol sem jatszok
)
-
VladimirR
nagyúr
nem en alacsonyitom le, hanem egy-ket (sajnos nem is keves) ember, akik a taktikus jatek helyett a brute force jatekelvet kovetik (nezd meg, bneten is a fastest a legnepszerubb map: ledob 12-18 gateway-t es ontja a dragoonokat)
egyebkent melyik resz az, ami szerint rosszul latom a helyzetet?
bizonyitasi vagyadat meg itt (Bővebben: link) kielheted
monstre: mass attack, vagy brute force - kb az, mikor csak ontja az egyseget, de nemhogy nem trukkozik, megcsak nem is kezel, sot, olykor nem is fejleszt - kb a fenti peldat kepzeld el, amit az elso bekezdesben irtam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged