Hirdetés
Aktív témák
-
soctavia
tag
Nem akarom húzni a témát, de ha valakinek hasonló problémája van, íme a megoldás:
1. Először is a legfontosabb: a drága jó win98 használata (tehát kerülendő pl. xp)
2. Kell egy c45free.exe nevű program, amihez van egy dat fájl is. Kártya ki, telefon kábelre fel, program indít, és megy minden a maga útján. Nekem sikerült, de persze az itt leírtakért sem és sem más nem vállal felelősséget...
És köszönök minden segítséget! -
ndrs
tag
no, csak meg kellet nyomjan az enter-t és beugrott a pontos cim:
http://www.alvilag.hu/guni/gyik/ -
ndrs
tag
a terminál mobil fórumán van egy csomó c45-ös topic, amiben hasonló eseteket tárgyalnak ki.
http://forum.terminal.hu/threadlist.php?lang=hu&group_id=9
itt ird be a keresőbe hogy c45 és mazsolázgass.
érdemes esetleg egy ''guni'' nevű tag hozzásszólásaira is rákeresni, ő siemens témakörben jól ''képzett''. van külön weboldala ahol összeszedte a siemens újáélesztés lényegét is, de az otthoni gépemen van ez csak meg a terminál fórum meg épp be van halva.
ha kell a guni weboldalának linkje, akkor irj és utánanézek. (valami www.alvilag.hu/guni ...) -
sonar
addikt
keresd a bermuda gsm honlapját!Ök még ingyér is segitenik
-
boca111
tag
Szia!
Nekem is volt ilyen, mert nem bírt végigmenni a frissítés. Pontosan nem emléxem, hogy oldottam meg, de semmi különöst nem csináltam. (ugye ki van véve a sim kártya ? :) )
Esetleg akku ki 5 percre aztán be.
Meg nem árt a függetlenítést emulátorral csinálni.
Remélem sikerül. Drukkolok :) -
soctavia
tag
Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok. Megpróbáltam, a fennt említett telefonomat függetlenné tenni (mert vettem egy V-s kártyát), és művelet közben az explorer.exe hibát generált blablabla. Ezután a telefon még működött, de kikapcsolás után már nem kellt életre. (csak egy fura hang, meg egy villanás) Ha bármit megpróbálok rátölteni, azzal a hibával áll le, hogy nem tudja bekapcsolni a telefont. Tud valaki egy olyan programot, ami kikapcsolt állapotban megteszi, amit meg kell tennie?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Logitech Z906
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2540M I 8GB I 320GB HDD I Radeon I Cam I 15,6" HD+ I Garancia!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest