Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeF
tag
Vodka

-
SeF
tag
válasz
Processzor
üzenetére
Az igaz h a parizerért nem írsz szerződést, de nem 5hónapon keresztül veszed a párizsit.
Esetedben jogviszony jött létre kettötök között. ez azért a párizsinál picit komolyabb, de a pénztárnál kérhetek számlát és a blokk is azért van hogy ha vmi nem stimmel reklamálhatsz...
Elvben minden legális... háát erős túlzással. Ha valamit 5hónapon keresztül csinálsz ott már illik szerződést írni.
Én pl még egy kapavágást nem csináltam de aláírtam egy 10millás szerződést, ami 16oldalas volt...benne van feketén fehéren számmal betűvel a pontos összeg.
Verba volant scripta manent. A szó elszáll az írás megmarad.
Én még a családomban is mindenkivel papírt írok ha pénzről van szó. A jó barátság alapja a pontos elszámolás. -
SeF
tag
Ha nincs szerződésed se semmi konkrét megbízás, akkor te mi alapján állítottad ki a számlát. (ha jön a gázszerelő az is átadja a munkalapot és a számlát és én fizetek-a munkalap alapján)
És a számlát odaadtad? Vagy az még benne virít a tömbben? -
SeF
tag
Üdv!
Most de őszintén...ki az a hüle aki mindenféle papír nélkül dolgozik valahol??? A törvény előtt te ugyanolyan bűnös vagy még bűnösebb vagy mint a góréd. 5hónapon keresztül miből éltél?
Ha tönkre teszel valamit rádverik a balhét, mert semmi nyoma nincs hogy te ottan dolgoztál...
Nagyon úgy néz ki hogy buktad... Nem akarlak bántani, de csak magadnak köszönheted...
Ha el tudod valahogy érni, hogy egy hónapra bejelentsen akár csak minimálbérre is, onnantól kezdhetsz el ugrálni, hogy te bizony 5hónapja ott dolgozol, de akkor se kapod meg a fizud. Fönök kap egy kis ejnye bejnyét meg büntit.
SeF
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest