- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A Sors iróniája és fintora. Mivel ma Borka nem volt itthon egész nap, gondoltam, szépen kitakarítok, más dolgom úgy se nagyon van, és ebéd után leülök netezni, és fel sem kelek a gép elől, csak este. Hát, ennek lőttek. 10-kor kikapcsoltam a gépemet, gyors ebédkészítés, és kényelembe helyezve magamat, leültem, hogy most pedig Ph-zok, híreket olvasok, msn-ezek, meg miegymás. És mi történik? NINCS INTERNETKAPCSOLAT! Ááá.
Azt sem tudtam min töltsem ki a dühömet. De hamar kijózanodtam, mert a drága Kicsikénk éktelen sivalkodásba kezdett. Nagyon nyugtalan volt délelőtt is, de ebéd után még jobban. Talán Borkát hiányolta? Lehetséges. A lényeg az, hogy sikeresen lefoglalta a szépen előkészített, netezésre szánt időmet. Így nem unatkoztam. Végre fél 3-kor beájult a Drága, és magammal foglalkozhattam.
Akkor is bekapcs gép, de még mindig nincs net. Mondom, nem fogsz ki rajtam, akkor játszom. És Simseztem. Milyen jó volt? Annyira élveztem. Imádom, hogy azok a kis hülyék hogyan lesznek egy pár, hogy mászkálnak fel-alá a lakásban, és ''élik'' a kis életüket. Izgalmas is volt, mert pont egy olyan párt fogtam ki, akik nehezen jöttek össze. Mnden reggel újra kellett kezdeni velük az ismerkedést, mert estére folyton összevesztek vmin. Idióták.
Aztán megnéztem a Narniát is. Kellemes délutáni kikapcsolódás volt. Láttam, hogy van hozzá felirat, de gondoltam, megpróbálom, hogy az eredeti hanggal menjen. Nagyjából értettem is mindent. Örültem magamnak nagyon. Ezek szerint nincs nagy veszély, ha az angol tudásomat szeretném feleleveníteni. És bizony neki kellene veselkedni magamtól is ennek.
Este megint rém nyűgös volt Réka, és nem igazán tudom az okát. Kb 5 napja minden másnap van csak széklete. Vajon miért? Semmin nem változtattam. Majd megkérdem a doktornőt.
7-re kimentünk a vasútállomásra Borkáért, meg anyáékért. Jaj, annyira örültem, amikor megpillantottam a vonatajtóban. Úgy tud hiányozni a nyavalyás. beültünk a kocsiba, és csak mesélt, mesélt. Ezek szerint jól érezte magát. Most alszik. Teljesen kimerült a mai naptól, fáradt volt nagyon.
Réka is lenyugodott. Ő is alszik. De mégsem....Akkor még egy altatás vár rám.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt sem tudtam min töltsem ki a dühömet. De hamar kijózanodtam, mert a drága Kicsikénk éktelen sivalkodásba kezdett. Nagyon nyugtalan volt délelőtt is, de ebéd után még jobban. Talán Borkát hiányolta? Lehetséges. A lényeg az, hogy sikeresen lefoglalta a szépen előkészített, netezésre szánt időmet. Így nem unatkoztam. Végre fél 3-kor beájult a Drága, és magammal foglalkozhattam.