Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Reggel elment Kedvesem 3 napra Horvátországba. Munkahelyi dologról van szó, így mi itthon maradtunk.

Örülök is, hogy egyedül ment, meg nem is. Azért örülök, mert végre meglátja és átéli maga is a tenger szépségeit. Teljesen más, mint csak egy nyaralás itthon. Főleg neki, mert ő még nem volt a Földközi-tenger közelében. És remélem jó emlékekkel tér haza. Talán így meggondolja, hogy a lányokkal is elmehetnénk oda egyszer.

És azért nem örülök, mert nem látom most 3 napig, pontosítok: 2,5 napig. Fura és szokatlan így nélküle. Igaz, sokat ül a gép előtt, de akkor is szeretem, ha a maszatolását hallom, vagy ha épp bosszankodik a gép miatt. Biztonságot ad, ha itthon van. Nem félek, ha itthon van. Na, de elég a kesergésből. Végülis csak pár napról van szó.

Réka pöttyeire kaptam ma egy tippet. Ezúton is köszönöm az e-mailt Nagyon sokat segít, hogy reagáltok néha az írásaimra. Emellett persze sokat is jelent, hisz sosem gondoltam volna, hogy érdekes lesz vkinek a velünk történő dolgok.

[kép]

A szelíd motorosok.

[kép]

Elalvás előtt koncertet adtak. Borka dobolt, Réka pedig énekelt.

Aktív témák