Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel jól aludtunk. Réka ugyan megint közöttünk aludt, de ilyenkor betegen megjár neki, hogy így pihenjen.

7-kor ébredtünk, és végre kipihentnek éreztem magam. Reggeli után elmentünk még a boltokba megvenni pár dolgot, aztán hazajöttünk.

Borcsi már nagyon várta az unokatestvéreit, csak ténfergett az udvaron, semmivel nem tudta elfoglalni magát. Réka meg nagyon nyűgös volt, és folyton a karomban fogtam, így persze semmit nem haladtam a dolgommal. Nagy nehezen sikerült összekotyvasztanom a muffint, és be is raktuk a sütőbe, de a salátát csak akkor tudtam elkészíteni, amikor anya kivitte Rékát az udvarra.

Közben megérkeztek bátyámék is, és a nagy örömködés után nekifogtunk a grillezésnek. Réka ebéd előtt megint elaludt, le is fektettem bent, a nagyok pedig kint játszottak.

Az ebéd finomra sikeredett. Ennek a sütiknek köszönhetően volt is nagy zabbantás. De hát ki tud ellenállni?

Réka fél 2-ig aludt, így ő is kipihente magát. Délután pedig a 4 gyerekkel játszottam az udvaron. Réka egy darabig partner is volt, örült mindennek és mindenkinek, de aztán 4 felé nagyon nyűgös lett, és csak a Nurofenre békélt meg.

7-kor mentünk be, és fürödtünk is, majd a nagyok elfoglalták magukat. Rékát elaltattam, aztán előbb a lányokat, majd Konrádot is elaltattam.

Fél 10-kor pedig végre leülhettem.

Mit mondjak? Kipukkantam. 4 gyerekkel azért nem könnyű. Le a kalappal a 4 gyerekes szülők előtt, és biztosra veszem, hogy apukának is ki kell vennie a részét a gyerekekből, ha a feleségének egy kis ''levegőre'' van szüksége.

[El kell még mondanunk, hogy a kis nyavajások 100%-osan kihasználták az informatikai infrastruktúránkat, bizony 4 gyerek és egy netfüggő apuka mellett a 3 számítógép és az egy tévé DVD-vel éppenhogy elég... Nem is beszélve a folyamatos informatikai supportról, amit nyújtani kell nekik, illetve az állandó odafigyelésről, hogy mire kattintanak, no meg hogy 'nézd mekkorát ugrottam', és 'nézd milyen szép pónit csináltam', és 'ez az ablak miért nem záródik be', és 'ezzel a játékkal hogy kell játszani'. Arrrgh... - peterkeT]

No, megyek is aludni, mert ki tudja mikor kelnek holnap. :)

Aktív témák