Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka hajnali 4-től nagyon rosszul aludt. Felébredt, hogy pisilnie kell, de nem mert bemenni a fürdőbe, mert sötét van. A lelkem ott állt volna addig, amíg be nem pisil, de nem mert volna felkapcsolni a villanyt.

Aztán lefektettem, elaltattam, én pedig visszamentem aludni. Negyed óra múlva, már ott is volt mellettem megint. Lefektettem magam mellé, és aludtunk tovább.
    Fél óra múlva Réka kezdett el sírni. Befeküdtünk Borcsi ágyába, aztán aludtunk tovább. 3/4 7 körül jött megint Borcsi, hogy mellémfeküdne. Fél 8-ig bírta, akkor már nekem is kelnem kellett vele.

Nehezen tértem magamhoz. Jó lett volna még legalább 1 órát pihenni. De Kedvesem sem volt itthon - 6-ra ment leltározni -, meg hát nem hagyhattam magára Borcsit. Pedig Réka fél 9-ig aludt, milyen jó lett volna pihenni vele együtt.

No, de elég a siránkozásból. Mivel 2 lányunk van, és egyik sajtkukacabb, mint a másik, sosem egy időben csinálnak vmit, és a reggeli kelés meg amúgy is kiszámíthatatlan náluk.

Szóval ébren voltunk 9-re mindannyian. Megreggeliztünk, rendet tettünk. Borka sokat segített. Aztán kimentünk az udvarra. Kellemes idő volt, de aztán percről percre hűvösebb lett. 11 körül bejöttünk. Borka áthívta a szomszéd kislányt is. Míg ők játszogattak, mi Rékussal elkészítettük az ebédet, sőt még muffint is sütöttünk.

Délben felhívott Kedvesem, hogy nem jön haza enni, így nélküle ebédeltünk. 1 körül elaltattam Rékát, Borcsival pedig sziesztáztunk.

Délután megint ki az udvarra, most végre jó idő volt. Fél 4 felé elsétáltunk fagyizni. Elvittülk magunkkal a szomszéd kislányt is. Fagyizás után a játszótéren töltöttünk egy kis időt, aztán haza. 5 körül pedig bejöttünk.

Előbb kellett ma megint fürdetni Rékát, mert rettentő nyűgös volt. Ettől felélénkült kicsit. Vacsiztunk, aztán kis játék, és fél 9-kor alvás.

Aktív témák