Aktív témák

• ladybug
    őstag

Rékára az éjjel erős köhögési roham jött rá. Szerencsére alig volt ébren, de nagyon nyugtalanul aludt. Magam mellé fektettem, így tudott visszaaludni. A kezemet végig ölelte.

3/4 7-kor ébredtünk Rékussal. Bár őszintén szólva még egy fél órát szívesen aludtam volna még.

Megitta a kakaóját, beindítottuk a mosógépet, és Borka is felébredt. Játszottunk kicsit. Közben rendet tettem, aztán elmentünk bevásárolni. Kellemes idő volt, egy pulcsiban sétáltunk. Itthon pedig be sem mentünk a lakásba, kint élveztük a jóidőt.

Fél 12 körül bevittem Rékát. Ebédelni nem akart, de nem is csoda, hisz mindenfélét összeevett délelőtt. A gyomra tehát tele volt, és mihelyst levetkőztettem, elaludt a karomban. Lefektettem, aztán Borkával vártuk Kedvesem hazatértét.

Fél 1 után ért haza. Ebédelt, aztán leültük mindannyian, mint az iszap. 2 körül ébredt fel Réka. Aztán hamarosan ki is mentünk ismét az udvarra, és 5-ig kint voltunk. Elvittük még Mogyorót is sétálni.

Vacsiztunk, aztán lefürödtünk Rékussal, mert nagyon nyűgös volt. Először lázra gyanakodtam, de egyszerű fáradtság volt a sírás oka. Viszont mindenért sírt kb 1 órán át, de csak sikerült megnyugtatni.

Fél 9-kor pedig már aludtak a kismanók.

Borka mára tanulta meg a hintán evezést. Nagyon örültem neki, mert eddig nem nagyon mutatott hajlandóságot a gyakorlására sem.De ma teljesen magától rákapott az ízére. Büszke vagyok rá.

Réka pedig. Jaj, olyan sok mindent tud már mondani. Ejnye, hello most az újak. Borka nevét is próbálgatja mondani.

Aktív témák