Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka reggelre rosszabbul lett. Hőemelkedése is volt, és nagyon gyengének érezte magát. Elvittem hát orvoshoz. Szerencsére nem gyulladt semmije, csak a mandulája lepedékes. Antibiotikumot nem kapott.

Közben anyáék elvitték Rékát a fürdőbe. Ahogy hazaértünk Borcsi rajzolgatott, felkészítettem az ebédet, rendet tettem. Aztán 11 körül elaludt a kanapén. Réka is hazaért, és ő is dumolt hamarosan. Viszont sírva ébredt, és nehezen nyugodott meg.

Borka pedig 2x is hányt délután. A mandula miatt. Étvágya sem volt. De késő délután szerencsére 1,5 szelet pirítóst megevett. Ennek örültem, így kis erőre kap. Olyan kis betegszaga van a drágának, és olyan elesett.

Réka egész délután ide-oda járkált, folyton követett, mint egy kiskutya. Nyüszögött is sokat. Fél 5 felé kivittem az udvarra. Esik az eső. Kit érdekel? Felöltöztettem vízhatlan ruhába, cipőbe, és kb 3/4 órát kint sétálgattunk az esőben. Jót tett neki. Felébredt. Nem volt nyűgös, és jól szórakozott. Minden tócsát kipróbált, és persze a vízhatlan nem volt elég vízhatlan.

Az estét elütöttük még vhogy, majd fürdés után játszottunk. 8-kor pedig elaludtak mindketten, mint a bunda.

[kép]

Réka kesereg, mert Borkával elmentünk orvoshoz, ő pedig otthonmaradt Apájával.

[kép]

Réka tv-t néz.(Persze Animal Planetet.)

Aktív témák