Aktív témák

• ladybug
    őstag

A mai nap egy rohangáló nap volt. De csak egy helyre, a bankba. Negyedszerre sikerült elintézni, amit akartunk, azaz pénzt kivenni, hogy kifizethessük a gipszkartonost.

Rékus ma korán kelt, 1/4 7-kor már ébren volt. 9 után pedig már újra aludt. Borkának a héten szünete van az oviban. A hűvös, esős idő miatt alig mozdulunk ki, ezért kézenfogtam, és elvittem magammal. Jót sétáltunk, bevásároltunk, majd a bankba bementünk, de sajnos 20 perc várakozás után se jutottam előbbre, így inkább elmentünk haza. Gyorsan összedobtam egy kis ebédre valót, majd visszamentem a bankba.

Ugyanaz az ügyfél volt még mindig előttem, mint mikor 3/4 órával előtte ott voltam, és azóta csak többen lettek mögötte. No, gondoltam, inkább délbe beküldöm Páromat, hadd intézkedjen ő, hogy nekem ne kelljen visszamennem megint. De sajnos ő meg az ebédszünet miatt nem talált ott senkit. Ebéd után visszament, de a pénzt nem tudták folyósítani, mert bár megjött a bankba, a számlánkra még nem tudta utalni az ügyintéző. Kész téboly.

Aztán anyáékkal nekiláttunk a linóleumot méretre vágni, mert ahhoz, hogy a konyhabútort betegyék, annak alatta kell lennie. Fél 3-kor bementem, és elaltattam Rékát, aztán elmentem megint a bankba.
    A csodával határosmódon csak egy hölgy volt előtte, ő is hamar végzett. Majd' 1 órás ( :Y ) procedúra után megkaptam az igényelt félszocpol összegének a 90 %-át, amiért 18 ezer ft-ot kellett fizetnem. Ezt azért felháborítónak tartom. Rendben van, hogy jutalékot számolnak fel egy hitelkérelemnél, de hogy minden egyes utalásnál mekkora összegeket gombolnak le az ügyfélről, ez elfogadhatatlan.

4 után hazaértem, és végre leülhettem. Réka is hamarosan felébredt, aztán foglalkozhattam a lánykáinkkal.
    A festők dolgoztak reggeltől fogva, de sajnos időként a 4 ember 1-2-re csökkent, ami azt jelenti, hogy nem fognak 2 nap alatt végezni a tetőtérrel.
    Az asztalosunk este ideért, és berakta a konyhabútort.
    A vízvezetékszerelő pedig nem jött. Holnap - mondta. Így legyen, mert ha nem, a saját kezemmel rángatom ide.

Aktív témák